«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 17:03:48

Головна » 2009 » Жовтень » 10 » На Закарпатті під колесами гинуть люди



На Закарпатті під колесами гинуть люди
06:21:25
З настанням осені швидше сутеніє, погіршується видимість на дорогах. Як наслідок, збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод. Про це слід пам’ятати усім учасникам дорожнього руху. 
 
Відразу дві жахливі автопригоди трапилися на дорогах Хустського району. На автотрасі Мукачево-Рогатин  водiй автомобіля "Дейво", 54-річний ужгородець,  не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрiчного руху та зіткнувся з мікроавтобусом "Форд", за кермом якого був  52-річний іршавець. Внаслiдок зіткнення водій легковика та його пасажирка від отриманих травм померли на мiсцi пригоди, а двоє молодих пасажирiв "Дейво", 18-річні студенти університету, опинилися в травматологiчному вiддiленні районної лікарні. Ушкодження грудної клітки й живота отримала також 50-річна пасажирка “Форда".

 

Ще одна аварія  сталася вечірньої пори в селі Данилово. 25-річний водій «Сітроєна», житель села Золотарево, не впорався з керуванням свого транспортного засобу і збив пішохода, 87-річного дідуся, який переходив дорогу.  Старенький не встиг вчасно зреагувати і потрапив під колеса автомобіля. Нещасний помер на мiсцi пригоди. Іномарка наразі перебуває на штрафмайданчику.

 

Трагедія сталася вечірньої пори і в селі Вiльхiвцi на Тячівщині. Швидкісна іномарка «Мазда», якою керував 19-річний місцевий житель, збила 86-річну пенсіонерку. Жінка від отриманих трав померла.

 

Приблизно в цей же час інша трагедія розігралася на Свалявщині. На автодорозi мiж селами Стройне-Дусино водiй автомобіля ВАЗ-2115, 29-річний житель Сваляви, скоїв наїзд на велосипедиста - 14-річного школяра з райцентру. На жаль, дорогою до лікарні дитина померла.

 

 А завершився сумний відлік дорожніх пригод за минулі вихідні аварією у Великому Березному. Близько 23-ї години невстановлене авто збило 40-річного велосипедиста. З переломами стегна та гомiлки потерпілого госпіталізували у районну лікарню. Водій машини з місця пригоди зник, покинувши свою жертву напризволяще. Але його невдовзі розшукала міліція. Утікачем виявився 28-річний житель Великого Березного, який перебував того фатального вечора за кермом автомобіля “Нива”.

 

За статистикою ВДАІ ГУМВС України в Закарпатській області, упродовж 9-ти місяців в краї зареєстровано 182 ДТП, з яких 49 - з трагічними наслідками. 19 горе-водіїв, які смертельно травмували людей й втікали з місця пригоди, міліція продовжує розшукувати.

 

 

Володимир ПАВЛЮХ,

ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 501 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Закарпаття отримало від уряду 15 млн. грн. на ліквідацію наслідків грудневого стихійного лиха
Церкви на Перечинщині обкрадав братський “дует”
У Канаді відбулося п’ять масових акцій на підтримку Тимошенко
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Род Стюарт осуществляет свою мечту - записать альбом вместе со Смоки
Самый дорогой особняк в мире оценивается в $150 млн.
В мировом океане найдены почти 18 тысяч неизвестных видов
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...