«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 04:54:37

Головна » 2010 » Січень » 8 » Навіщо Януковичу "Антимайдан-2010"?



Навіщо Януковичу "Антимайдан-2010"?
17:57:08
 
Намір Партії регіонів влаштувати в Києві свій Майдан після першого туру президентських виборів матиме, переважно, психологічний ефект. Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН заявили автор кінофільму "Помаранчеве небо" Юрій БУТУСОВ, письменник і публіцист Олесь БУЗИНА і політолог Дмитро ДЖАНГІРОВ.
 
"Це серйозна помилка - звозити до Києва людей з інших міст. Ця технологія - вона себе не виправдала. Якщо є потреба (в організації Майдану - УНІАН), треба проводити його за місцем проживання людей. Те, що зараз планується, це гра проти самих себе... Це - знизити собі (Партії регіонів - УНІАН) рейтинг у Києві", - сказав Ю.БУТУСОВ.
 
На думку О.БУЗИНИ, така акція може бути проведена лише з метою морального задоволення прихильників "регіоналів", оскільки під час президентської кампанії 2004 року вони не змогли "завоювати" столичний Майдан. "Я не знаю, чи буде така акція проводитися (я не є членом Партії регіонів), але вважаю, що вона можлива: "регіоналам" важливо "завоювати" Київ психологічно. Але ця акція може бути не тим Майданом. У разі, якщо вони переможуть (на виборах - УНІАН), це буде їхнім переможним концертом. Якщо ж не переможуть, то, виходячи з психології Партії регіонів, вони таку акцію взагалі не проводитимуть", - сказав О.БУЗИНА.
 
У свою чергу Д.ДЖАНГІРОВ вважає, що намір Партії регіонів проводити акції в Києві після першого туру виборів скоріше переслідує мету "подавити волю до опору" в прихильників Юлії ТИМОШЕНКО. "Я думаю, що в разі великого розриву (у голосах за Віктора ЯНУКОВИЧА і Ю.ТИМОШЕНКО - УНІАН) це скоріше акція, щоб подавити волю опору в прихильників ТИМОШЕНКО... Я думаю, що це скоріше така психологічна акція, а не прямий вплив на виборця", - сказав він.
 
Відповідаючи на запитання, в скільки приблизно обійдеться Партії регіонів приїзд одного прихильника в столицю, Д.ДЖАНГІРОВ назвав суму в 100 доларів без урахування транспортних витрат.
 
 
 
Категорія: Політика | Переглядів: 405 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Церкви на Перечинщині обкрадав братський “дует”
Ужгород заклеїли наліпками: "Я ненавиджу це місто"
Регіонал: Підсудні почали проявляти неповагу до суду, як і Тимошенко
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Реєстрація мера Ужгорода Сергія Ратушняка кандидатом у президенти залишається однією з головних тем в ізраїльській пресі
Наркобароны помогли выжить зарубежным банкам
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...