«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 11:22:56

Головна » 2010 » Вересень » 28 » Офіцери ВПС: інопланетяни знешкоджують ядерні ракети США і Великобританії



Офіцери ВПС: інопланетяни знешкоджують ядерні ракети США і Великобританії
23:15:48


Відставні військовослужбовці ВПС США стверджують, що інопланетяни з 1948 року займаються деактивацією ядерних зарядів США і Великобританії.

Одного разу, кажуть вони, іноземний літальний апарат навіть приземлився на території однієї з баз Військово-повітряних сил Великобританії. Уряди обох країн ретельно приховують інформацію про те, що відбувається.

З цими викриттями виступили шість відставних офіцерів і один колишній призовник. Один з викривачів, відставний капітан Роберт Салас, сказав: "Ми говоримо про непізнані літаючі об'єкти, відомі як НЛО".

Вперше Салас став свідком підозрілих подій 16 березня 1967 на базі ВПС Malmstrom в штаті Монтана. "Я був на чергуванні, коли непізнаний об'єкт прилетів і завис прямо над територією бази. Ракети відключилися - 10 (ядерних) ракет Minuteman. Те ж саме сталося і в іншому місці через тиждень. У цих об'єктів, звідки б вони не з'явилися, сильний інтерес до наших ракет. Я особисто думаю, що вони не з планети Земля ", - розповів він.

Полковник Чарльз Хальт стверджує, що близько 30 років тому бачив НЛО над базою британських ВПС Bentwaters під Іпсвічем. Це одна з небагатьох баз, на яких зберігаються ядерні озброєння. НЛО випускали промені світла в бік бази. Потім Хальт почув по військовому радіозв'язку, що інопланетяни приземлилися в місці зберігання ядерних боєзапасів.

"Я вважаю, що спецслужби як Сполучених Штатів, так і Сполученого Королівства спробували - як тоді, так, втім, і зараз - принизити значимість того, що трапилося на базі Bentwaters, використовуючи добре відпрацьовані методи дезінформації", - сказав Хальт.

Останнє втручання інопланетян в роботу баз зберігання ядерної зброї у США відбулося в 2003 році. Ці та інші дані містяться в показаннях свідків, 120 з яких відправлені у відставку або на пенсію.

Відставні військові збираються надати розсекречену інформацію на підтримку своїх заяв. Вони закличуть владу підтвердити зібрані відомості.

Прес-конференція, яка повинна відбутися в понеділок у Вашингтоні, також проллє світло на затвердження відставного капітана ВПС США Брюса Фенстермахера. Проходячи службу в складі команди забезпечення безпеки в 1976 році, він побачив НЛО у формі сигари, яке зависло над базою ВПС Francis E. Warren, що в штаті Вайомінг.

Категорія: Світ | Переглядів: 433 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Завтра у західних областях України очікуються дощі
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...