«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 10:37:16

Головна » 2009 » Листопан » 23 » Опис дачі Мєдвєдєва виклали в Інтернет



Опис дачі Мєдвєдєва виклали в Інтернет
11:38:35
Управління справами президента РФ оголосило конкурс на право укладання держконтракту на утримання бази відпочинку, розташованої на озері Валдай. Адреса, вказана у конкурсній документації, - Новгородська область, Валдайський район, в 15 км від м. Валдая, в 0,7 км на південь від селища Рощино, між озерами Валдайський і Вечеря. Саме там розташована президентська дача, яку називають по-різному: "Валдай", "Вечеря" або "Довгі Бороди".

У технічній документації до конкурсу, оголошеного 17 листопада, описано, з яких об'єктів складається резиденція і чим вона обладнана. Крім дороги до резиденції можна добратися по наплавному понтонному мосту через озеро, в якому обладнана купальня. На території будинку відпочинку розташовано два ресторани, в одному з яких є кінозал з проекційним екраном, DVD-програвачем, системою супутникового і кабельного ТБ. Також у резиденції є боулінг і більярдна - і там, і там на стінах висять плазмові панелі.
У резиденції також знаходяться азартні ігри - для них передбачено міні-казино. Відпочити, судячи з документів, можна в гостьовому будинку, який включає в себе дві вітальні - звичайну і музичну, а також TV-кімнату, типову і VIP-спальні, бібліотеку та альтанку з барбекю, обладнану всепогодною акустикою.
До звуку в президентському будинку ставляться з підвищеною увагою: стереоакустичні системи встановлені навіть у туалетах і винному погребі. У будівлі, крім декількох віталень ("біла", "золота" й "срібна"), спалень ("фісташкова", "бірюзова"), є також басейн і два душа - Шарко та "Віші", солярій і спа.
Велика увага приділяється охороні резиденції. Цій меті крім великої кількості замків різного типу служать світловий бар'єр і радари з інфрачервоними датчиками, що визначають напрямок руху.
За радянських часів резиденція на Валдаї призначалася для відпочинку вищих державних чиновників. Ходили навіть чутки, що це була сталінська дача, але згідно з архівними даними, Сталін на ній ніколи не бував. Там відпочивали Микита Хрущов та Микола Рижков, а вже в пострадянський час любив приїжджати Борис Єльцин.
На обслуговування об'єкта передбачається витратити 77,5 млн рублів.
 
 
Категорія: Світ | Переглядів: 422 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...