«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 08:00:17

Головна » 2009 » Жовтень » 2 » Опублікована книга Патріка Свейзі про боротьбу з раком



Опублікована книга Патріка Свейзі про боротьбу з раком
11:55:25
Аудіокнига "Час мого життя", написана актором Патріком Свейзі незадовго до смерті, з'явилася на полицях книжкових магазинів напередодні. Шанувальникам актора також представилася можливість ознайомитися з уривками книги в Інтернеті. Свейзі сподівався, що його праця допоможе хворим раком битися з хворобою.

 

"Коли мої лікарі з клініки Cedars-sinai в Лос-Анджелесі вимовили слова: "Рак підшлункової залози", моєю першою думкою було: "Я мертвець"", - розповів Свейзі в аудіокнизі.

Зазначимо, виконавець головних ролей у знаменитих фільмах "Брудні танці" і "Привид" Патрік Свейзі помер 14 вересня у віці 57 років у США.

Протягом останніх півтора року актор страждав на рак підшлункової залози.

Попри невиліковне захворювання, про яке стало відомо у березні 2008 року, актор продовжував працювати - він писав мемуари з дружиною і знімався у серіалі "Звір" (The Beast) на каналі A&Е.

У 2009 році перші 13 серій цього фільму вийшли на екран, зібравши майже півторамільйонну аудиторію - що вважається дуже непоганим показником для серіалу у США.

Знімаючись у своїй, як виявилось, останній картині, Свейзі вважав за краще не вживати болезаспокійливих препаратів, щоб вони не заважали йому, як він сказав, повністю викладатися на майданчику.

За три тижні до своєї смерті Патрік Свейзі востаннє відвідав студію, де разом з дружиною записував аудіоверсію мемуарів "Час мого життя", названого так по головній пісні фільму "Брудні танці". У книзі Свейзі розповідає про те, як занурився в море "гніву, гіркоту і відчаю" після того, як почув, що йому залишилося жити декілька місяців.

У своїй книзі актор призвав не оплакувати тих, що померли. "Краще, що ми можемо зробити для померлих, щоб їх душа залишалася на цьому світі, це дозволити їм продовжити жити усередині нас", - говорив Свейзі.
 
 
Категорія: Гола правда | Переглядів: 481 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Мукачеві митрополит Київський і всієї України відслужив літургію на честь 650-річчя Мукачівського Свято-Миколаївського монастиря
Названо п'ятнадцять типів дуже небезпечних жінок
Личная месть Левочкина Шуфричу – интрига, изящно доведенная до конца указом Президента о назначении министром МЧС Балоги
Суд виніс вирок 12 міліціонерам, які били і грабували туристів у Криму
Упродовж 5-ти років у регіоні діятиме Програма будівництва розплідників і ферм із розведення диких тварин та птахів
Податкові зобов’язання за грудень необхідно сплатити не пізніше 28 січня
Тимошенко запропонувала альтернативу підвищенню пенсійного віку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...