«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 21:35:54

Головна » 2009 » Жовтень » 23 » Підозрюваному у справі педофілів погрожують зґвалтуванням і вбивством



Підозрюваному у справі педофілів погрожують зґвалтуванням і вбивством
12:53:11
Журналіст Дмитро Полюхович, підозрюваний у зґвалтуванні дітей у Міжнародному дитячому центрі "Артек", заявляє, що його життю погрожували співкамерники. Про це повідомив його адвокат Ідан Алієв, додавши, що на його підзахисного чинять безпрецедентний тиск з метою "вибити" необхідні свідчення.

 

"Після опублікування всієї цієї інформації в ЗМІ, співкамерники йому погрожували, і він говорив, що вони можуть вжити заходів сексуального характеру або вбити його, і просив запобігти цьому", - заявив адвокат.

Алієв також повідомив, що його не допускають на допити підзахисного й він навіть не знає, чи допущений він до матеріалів кримінальної справи як захисник.

"Склалася дивна ситуація: на сьогоднішній день я навіть не знаю, у якому статусі я перебуваю - чи допущений до матеріалів кримінальної справи як захисник, чи ні. За увесь час я був присутній тільки на одному допиті... Зважаючи на те, що в мене є договір, я півтора місяця тому надав в органи слідства всі необхідні документи - це незаконно", - підкреслив він.

Адвокат вважає, що те, що його не допускають до допитів, пов'язане з бажанням правоохоронних органів домогтися від підозрюваного необхідних їм показань.

"Я вже не перший рік працюю й практично на сто відсотків упевнений, що це робиться саме для того, щоб домогтися певних показань", - сказав він.

Алієв повідомив, що підозрюваний не визнає свою провину, і зазначив, що сам не бачив жодного доказу провини свого підзахисного.

Нагадаємо, першим про зґвалтування дітей, що начебто відбувалося в "Артеку", заявив нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

У свою чергу міністр внутрішніх справ Юрій Луценко 14 жовтня заявив, що ще в квітні цього року у справі про розтління двох неповнолітніх дітей, які відпочивали в "Артеку", висунуто звинувачення і затримано батька цих дітей Дмитра Полюховича.

Крім того, у справі про зґвалтування дітей пролунали імена трьох нардепів від БЮТ - Віктора Уколова, Сергія Терьохіна та Руслана Богдана. Офіційного підтвердження інформація про причетність політиків до злочину не отримала, самі вони її категорично спростували.
 
 
Категорія: Скандали | Переглядів: 521 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Род Стюарт осуществляет свою мечту - записать альбом вместе со Смоки
Самый дорогой особняк в мире оценивается в $150 млн.
В мировом океане найдены почти 18 тысяч неизвестных видов
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Ріо-де-Жанейро крокодили заповзають у двори місцевих жителів
Мужчин не привлекают длинноногие женщины
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...