«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 12:02:02

Головна » 2009 » Листопан » 30 » П'яниця розстріляв міліціонерів, які забули його обшукати



П'яниця розстріляв міліціонерів, які забули його обшукати
09:51:13
У Тверській області Росії чоловік розстріляв двох міліціонерів по дорозі у витверезник. Правоохоронці просто забули обшукати порушника, у якого за пазухою виявився пістолет ТТ. Після розправи злочинець вчинив самогубство.

Одному з розстріляних у Твері міліціонерів вдалося вижити. Зараз він знаходиться в лікарні у важкому стані, повідомляє Слідчий комітет при прокуратурі (СКП) РФ.
За даними початого розслідування, у ніч на 27 листопада на вулиці Ротмистрова в Твері співробітники наряду патрульно-постової служби затримали двох чоловіків, що знаходилися в стані алкогольного сп'яніння. Міліціонери вирішили доставити затриманих в медвитверезник і посадили одного з них в спеціальний відсік міліцейського автомобіля "УАЗ-469". Інший затриманий був поміщений на заднє сидіння.
"При цьому співробітники не зробили особистий огляд затриманих", - підкреслили в СКП. Після того, як затриманий сів в автомобіль, він дістав пістолет ТТ і вистрілив у тих, хто сидить спереду міліціонерів. Від двох вогнепальних поранень у голову міліціонер-водій помер на місці, другий співробітник міліції з пораненням голови доставлений до лікарні. "Після цього затриманий чоловік вистрілив собі в голову", - уклали в СКП РФ.
Як повідомили пізніше, госпіталізованим міліціонером виявився лейтенант Володимир Містера. "Його стан вкрай важкий", - повідомив начальник УВС Тверської області Олександр Куликов.
За його словами, похорони ще одного співробітника патрульно-постової служби, 47-річного старшого прапорщика Андрія Крилова, пройдуть 30 листопада. Крилов був одружений, у нього залишилася 21-річна донька-студентка.
У зв'язку з подією порушено кримінальну справу за статтями 317 (посягання на життя співробітників правоохоронних органів) і 222 (незаконне носіння зброї) КК РФ.
Нагадаємо, на центральній вулиці Запоріжжя молоді хулігани забили до смерті майора міліції Миколу Паська, який намагався зупинити групову бійку.
Інцидент стався близько другої години ночі в середу, 18 листопада. Поблизу зупинки громадського транспорту на проспекті Леніна між двома групами невідомих чоловіків виникла конфліктна ситуація, яка переросла в бійку.
 
 
Категорія: Світ | Переглядів: 470 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Гривні загрожує обвал до 16 гривень за долар
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...