«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 10:13:27

Головна » 2009 » Жовтень » 16 » Росія таємно перекинули бойову техніку на околицю Севастополя



Росія таємно перекинули бойову техніку на околицю Севастополя
11:42:06
Російські військовослужбовці таємно перекинули бойову техніку з місць базування на околицю Севастополя, де проводять неузгоджені навчання за участі зенітно-ракетної техніки.
 
За неофіційними даними з джерел у штабі ЧФ Росії, в районі селища Андріївка його командування проводить тактичні навчання, але українську владу про них не повідомило. Українська сторона з цього приводу теж поки що мовчить.

Радіо "Свобода" з посиланням на військові джерела у Севастополі повідомляє, що українські спецслужби знову отримали інформацію про можливе несанкціоноване перевезення росіянами якоїсь зброї. І на підтвердження цього журналісти проекту "Флот-2017" повідомили про перекидання командуванням ЧФ Росії територією Севастополя значної кількості бойової техніки.

Днями між селищами Кача та Андріївка у Севастополі російські військові розбили великий наметовий табір. Туди ж підтягується бойова техніка - головні колони прибувають уночі. А ось зенітно-ракетні установки "Оса" з ракетами на борту пересувалися вдень дорогою загального користування Балаклава-Кача. 18 установок ЗРК "Оса" входять до складу російського 1096-го зенітно-ракетного полку і дислокуються на мисі Фіолент. На нове місце зараз перекинуті 12 ЗРК, які посилено охороняються російськими військовими.

Днями низка російських та українських мас-медіа повідомила, що командування Чорноморського флоту Росії "висловило обурення відновленням перевірок автотранспорту, що належить російського флоту, співробітниками Державтоінспекції Севастополя". При цьому інформагенції та Інтернет-видання посилалися на офіційний сайт ЧФ Російської Федерації, де, начебто, було розміщено відповідну заяву Служби інформації і громадських зв’язків флоту.

А там, нібито, стверджувалося, що 13 жовтня співробітники ДАІ за участю представників СБУ перевіряли "всі види військового автомобільного транспорту, в тому числі санітарні машини". Після цього складалися акти про порушення порядку пересування автотранспорту ЧФ територією України. Командування флоту назвало ці випадки "проявом неповаги" до статусу військових формувань Російської Федерації, а також "недружнім кроком, спрямованим на погіршення російсько-українських відносин". Воно ж доповіло про це головнокомандувачу ВМФ Росії і поінформувало російські дипломатичні установи в Україні та МЗС Росії.
 
 
Категорія: Скандали | Переглядів: 605 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Мукачеві митрополит Київський і всієї України відслужив літургію на честь 650-річчя Мукачівського Свято-Миколаївського монастиря
Личная месть Левочкина Шуфричу – интрига, изящно доведенная до конца указом Президента о назначении министром МЧС Балоги
Суд виніс вирок 12 міліціонерам, які били і грабували туристів у Криму
Упродовж 5-ти років у регіоні діятиме Програма будівництва розплідників і ферм із розведення диких тварин та птахів
Податкові зобов’язання за грудень необхідно сплатити не пізніше 28 січня
Тимошенко запропонувала альтернативу підвищенню пенсійного віку
Закарпатські партії об'єднаються через загрозу репресій, утвердження тоталітаризму та деукраїнізацію
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...