«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 03:27:22

Головна » 2009 » Жовтень » 13 » Секретар райкому Компартії ґвалтував хлопчиків у турпоходах



Секретар райкому Компартії ґвалтував хлопчиків у турпоходах
08:03:22
 
У Росії викрили партійного функціонера-педофіла, який викладав у школі "Етику сімейного життя". На його рахунку - сотні жертв.

 

У Волгоградській області Росії затримання педофіла обернулося великим скандалом. Серійним ґвалтівником виявився перший секретар місцевого райкому Комуністичної партії, його жертвами стали сотні дітей.

 

Партійного функціонера Юрія Бабкіна затримали минулого тижня за підозрою в здійсненні статевого акту без застосування насильства з 8-річним хлопчиком. Вдома у Бабкіна знайшли понад 300 відеокасет та близько ста дисків з дитячою еротикою та порнографією, у тому числі за участю самого затриманого.

 

Наразі слідчі встановлюють особи всіх малолітніх жертв педофіла. За попередніми даними, він спокусив сотні дітей у віці 8-15 років.

 

На допитах Бабкін зізнався, що мав статеві контакти з хлопчиками від восьми років і старше впродовж більш ніж 10 років, зокрема під час організованих ним туристичних походів.

 

При цьому він має більше 20 років педагогічного стажу, викладав у школах етику і психологію сімейного життя (сам комуніст, якому вже більше 50 років, не мав ані сім'ї, ані дітей).

 

Свої стосунки з малолітніми дітьми Бабкін пояснив "схильністю до високої еротики" і вабленням до "краси голого дитячого тіла". При цьому статеві акти з дітьми він фіксував на відео і поширював в мережі Інтернет.

 

Зараз підозрюваний в педофілії заарештований за рішенням суду. Найближчим часом йому буде пред'явлено звинувачення. Відносно Бабкіна порушена кримінальна справа за статтею "дії сексуального характеру з особою, яка не досягло 16-річного віку".

 

Перший секретар волгоградського обкому компартії і депутат Держдуми Алевтина Апаріна заявила, що Юрій Бабкін більше десяти років є членом КПРФ, і близько року обіймав посаду керівника райкому КПРФ Краснооктябрьського району Волгограду.

 

В понеділок, 12 жовтня, Бабкіна одноголосно виключили з лав Комуністичної партії та звільнили з посади. На думку Апаріної, "цей ганебний факт не вплине на великий авторитет комуністичної організації, але зобов'яже більш ретельно підбирати кандидатури".
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 407 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Офіційний курс валют на 10 вересня
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...