«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 15:18:11

Головна » 2009 » Жовтень » 27 » Семеро чоловіків ґвалтували 15-річну школярку перед натовпом з камерами



Семеро чоловіків ґвалтували 15-річну школярку перед натовпом з камерами
15:37:27
 
Школярку напоїли і ґвалтували перед натовпом, який знімав все на камери мобільних і підбадьорював ґвалтівників вигуками.

 

15-річну мешканку американського Річмонда в Каліфорнії зґвалтували семеро чоловіків на очах у десятка людей. Присутні вважали те, що відбувалося, смішним. Тому не лише не викликали міліцію, а й підбадьорювали ґвалтівників вигуками та знімали процес на камери мобільних.

 

Зґвалтування було здійснено в минулу п'ятницю ввечері біля школи, але по гарячих слідах вдалося затримати лише одного підозрюваного.

 

"Вона була зґвалтована, побита, пограбована і принижена кількома підозрюваними, які, мабуть, роблять подібне не в перший раз", - говорить лейтенант поліції Марк Гаган. Проте найсильніше поліцейських стривожило те, що у цього злочину виявилися численні свідки. Зівак було навіть більше, ніж ґвалтівників, але вони не стали втручатися і лише спостерігали за жорстоким наругою, сміючись і знімаючи те, що відбувається на камери.

 

За даними слідчих, потерпіла прийшла на шкільну дискотеку о 19:00, а приблизно через 4 години вийшла на вулицю в очікуванні батьків, які повинні були проводити її додому. Тут-то однокласник і запропонував їй приєднатися до групи молодих людей, які розпивали спиртні напої у внутрішньому дворі.

 

Дівчинка випила багато алкоголю, після чого впала на землю. Це і стало сигналом для товаришів по чарці, які взялися її ґвалтувати. Більш того, деякі свідки вже в процесі наруги вирішили приєднатися до ґвалтівників. Інші ж цинічно сміялися, знаходячи те, що відбувається кумедним, або робили фото на пам'ять.

 

Після зґвалтування, яке тривало близько години - аж до півночі, - хтось все-таки здогадався зателефонувати в поліцію. Прибулі правоохоронці виявили жертву на лавці в напівнепритомному стані прямо біля столу, де і йшла гулянка. Потерпілу госпіталізували в критичному стані, проте пізніше воно стабілізувався, а травми були визнані безпечними для життя.

 

Додамо, що злочинці викрали ювелірні прикраси жертви, перш ніж зникнути.

 

Поки поліції вдалося затримати лише одного підозрюваного, яким виявився 19-річний Мануель Ортега. Він узятий під варту з правом звільнення під заставу в 800 тисяч доларів США. Ортезі інкримінують грабіж і зґвалтування. Відомо також, що він не є учнем річмондської школи.

 

У поліції поки не знають, чи з'явився у Ортеги адвокат.

 

За даними поліцейських, зґвалтування відбувалося на очах приблизно десяти чоловік. Проте всі вони залишилися байдужі. Примітно й те, що порядок на танцювальній вечірці, в якій брали участь 400 чоловік, забезпечували 3 шкільних адміністратори та 4 співробітники поліції. Проте всі вони в момент сексуального нападу були далеко від місця злочину - у спортзалі, де і проходила дискотека. Тому ніхто з них не зміг втрутитися в те, що відбувається, пояснює прес-секретар департаменту освіти в окрузі Уест-Контра-Коста Марин Трухільо.

 

Втім, чиновник того ж департаменту Чарльз Ремсі визнав непряму провину організаторів вечірки в події.

 

Нагадаємо, схожий випадок, але з хлопчиком, трапився в РФ. Кадетів Московської кадетської школи юстиції звинувачують у зґвалтуванні однокласника.
 
 
 
Переглядів: 411 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Шевчук зазначив, що говорити з Путіним можна і без "тремтіння колін"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...