«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 22:09:12

Головна » 2010 » Вересень » 6 » Шевчук зазначив, що говорити з Путіним можна і без "тремтіння колін"



Шевчук зазначив, що говорити з Путіним можна і без "тремтіння колін"
11:48:37
 
У Росії зараз абсолютна диктатура бюрократії, відбувається розшарування суспільства, сумне й страшне. Суспільство стає кастовим. Є каста чиновників, які вважають себе людьми вищого сорту і всі інші. Про це заявив музикант Юрій Шевчук на гастролях в Ізраїлі. "Просто багато хто боїться влади. Але можна ж спокійно говорити з владою, без тремтіння колін" - заявив музикант.
З приводу травневої розмови з Володимиром Путіним про "марш незгодних" і чиновницьких зловживань Шевчук зазначив: "Ну, поговорив і поговорив, нормально. Навіщо це так багато обговорювати?".
"Ну, це ж не спектакль був. Це була розмова. У мене ж душа за Росію болить. За державу прикро. Хочеться, щоб люди жили у світлій країні. В демократичній. У захищеній, де кожна людина захищена законом. А не так, як у нас ", - наголосив музикант.
Напередодні зустрічі з Путіним учасникам дзвонили з проханням "не ставити гострих питань", знову підтвердив Шевчук. "Я сказав, що подумаю і поклав трубку. Питання свої я поставив. Не всі, правда. Не всі встиг. Але все-таки", - зазначив лідер "ДДТ".
Зазначимо, що прем'єр-міністр на зустрічі з діячами мистецтва запевнив, що ніхто з чиновників телефонувати Шевчуку з такою пропозицією не міг. "Юра, це провокація" - заявив тоді Путін.
Небувалий інтерес російського суспільства до гострої розмови з Путіним Шевчук пояснив так: "Просто багато хто боїться влади. Але можна ж спокійно говорити з владою, без тремтіння колін".
Сам він запевнив, що влади не боїться. "Ну, це несерйозно. Вовків боятися - у ліс не ходити. А я люблю природу", - пожартував музикант.
Зазначимо, що Володимир Путін також не надав великого значення розмові з Юрієм Шевчуком. Він навіть запевнив, що до зустрічі в Петербурзі ніколи не чув про лідера "ДДТ".
"Мені сказали, що це співак. Ну що, я дуже радий. Та хіба мало у нас в Пітері талановитих людей. Серед них і пан Шевчук. Потім мені ще, пам'ятаю , про нього сказали, що він опозиційно налаштований. Ну і чудово! У нас, слава богу, люди мають право говорити що хочуть і роблять це. Я взагалі не хотів з ним полемізувати!", - заявив прем'єр-міністр.
 


 
Категорія: Політика | Переглядів: 329 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Шевчук зазначив, що говорити з Путіним можна і без "тремтіння колін"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...