«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 07:34:31

Головна » 2010 » Жовтень » 16 » Швейцарець заповів дев'ять мільйонів франків бездомним тваринам



Швейцарець заповів дев'ять мільйонів франків бездомним тваринам
06:10:19


Швейцарець заповів дев'ять мільйонів франків (близько 9,5 мільйонів доларів) Водуазській асоціації захисту тварин. Члени організації приголомшені - ніколи раніше вони не отримували такого дару.

"Ми дуже вдячні цій людині, яку за його життя зовсім не знали, - зізнався президент Водуазської асоціації захисту тварин Самюель Дебре. - Це просто неймовірна сума! Наші пожертви зазвичай обмежуються кількома монетами, які діти кидають у скриньки для пожертвувань, коли вони відвідують притулок. До цього найщедріший дар становив одну тисячу франків. Як мені стало відомо, ця людина жила дуже скромно і була переконаним вегетаріанцем ".

Щедрий дарувальник, Ерік Морадпур, помер у 2009 році від інфаркту у віці 65 років. Він був сином одного з заможних людей, вихідців з Персії. Його батько, Сулейман Морадпур, володів у Женеві розкішним триповерховим магазином перських килимів площею понад тисячу квадратних метрів. Морадпур-старший, який помер в 1998 році в поважному 92-річному віці, був другом останнього шаха Ірану і зібрав чудову колекцію творів мистецтва давньої Персії. У нього було п'ятеро дітей, які успадкували сімейний бізнес, шале в Гштааді, апартаменти класу люкс в центрі Женеви і чималу суму грошей.

Незважаючи на це, Ерік Морадпур жив у Ніоні дуже самотньо, його називали навіть "асоціальний елемент", і єдиною близькою істотою для нього була собака, яку він знайшов у притулку для тварин. З іншими членами сім'ї він відносин практично не підтримував, а сусіди згадують про нього як про простого і добре вихованого чоловіка, якого часто бачили в міських околицях на прогулянках з собакою. Очевидно, в честь свого чотириногого друга мільйонер і заповідав усі свої статки бездомним тваринам. Згідно із законом він не мав можливості залишити спадщину одному собаці.

9 мільйонів франків будуть поділені між дев'ятьма притулками для тварин, розташованими в кантоні Во. Вони вже отримали на свої рахунки по 500 тисяч франків кожний. Решта півмільйона будуть переведені через кілька тижнів.
 
 
 
Категорія: Світ | Переглядів: 373 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Офіційний курс валют на 2 липня
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...