«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 13:28:25

Головна » 2009 » Жовтень » 13 » Сім'я Джексона змушена віддати половину доходів від нового синглу



Сім'я Джексона змушена віддати половину доходів від нового синглу
12:18:14
Спадкоємці Майкла Джексона віддадуть половину доходів від продажів нового синглу This Is It канадському музикантові Полу Анкові. Він отримає ці гроші як співавтор пісні.

 

Презентація "посмертного" синглу Майкла Джексона відбулася 12 жовтня на офіційному сайті співака. Серед авторів пісні значився тільки сам Джексон.

Одразу після презентації фанати співака встановили, що композиція This Is It - це трохи змінена пісня I Never Heard з альбому пуерто-ріканської співачки Safire 1990 року. На цьому диску композицію було підписано Полом Анкою і Майклом Джексоном.

Пізніше в понеділок Пол Анка розповів, що цю пісню було записано в його каліфорнійській студії в 1983 році, і повинна була вийти в альбомі Пола Анка Walk a Fine Line як дует з Майклом Джексоном.

 

Однак незабаром після запису своїх вокальних партій Майкл Джексон вирішив відмовитися від співпраці і забрав всі аудіо-матеріали. Полу Анкові довелося погрожувати йому судом, щоб повернути їх.

 

За словами музиканта, в 2009 році спадкоємці Майкла Джексона поміняли аранжування, змінили назву на This Is It, і забули вказати його як автора. "Вони створили собі велику-велику проблему. І якщо вони не виправлять свою помилку, то відповідатимуть за це в суді", - заявив Пол Анка.

Крім того, нова пісня Джексона стала не єдиним подарунком для його шанувальників. Sony Music займається створенням і посмертного альбому короля поп-музики.

Водночас, 28 жовтня в США вийде документальний фільм Майкл Джексон: Ось і все (This Is It) американського режисера Кенні Ортега, який засновано на відеозаписах багатогодинних репетицій, робітників і закулісних моментів під час підготовки до серії концертів у Лондоні. В основі фільму - відеозаписи, зроблені за лічені дні до смерті зірки на репетиції його концерту This Is It, з яким Джексон мав намір відправитися лондонським турне. Однак заплановане шоу так і не відбулося через смерть Джексона 25 червня в результаті передозування ліків.
 
 
Категорія: Гола правда | Переглядів: 382 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Мукачеві митрополит Київський і всієї України відслужив літургію на честь 650-річчя Мукачівського Свято-Миколаївського монастиря
Податкові зобов’язання за грудень необхідно сплатити не пізніше 28 січня
Тимошенко запропонувала альтернативу підвищенню пенсійного віку
Закарпаття отримало від уряду 15 млн. грн. на ліквідацію наслідків грудневого стихійного лиха
Церкви на Перечинщині обкрадав братський “дует”
У Канаді відбулося п’ять масових акцій на підтримку Тимошенко
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...