«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 11:36:15

Головна » 2010 » Серпень » 12 » Стало відомо, як Янукович відпочивав у Криму



Стало відомо, як Янукович відпочивав у Криму
11:37:41
Під час першої президентської відпустки Віктор Янукович провів ряд робочих зустрічей, однак більшу частину часу відпочивав як звичайний дачник: ловив рибу, виходив в море на катері та співав під гітару.

Газеті "Сегодня" стали відомі подробиці відпустки глави держави на Південному березі Криму. Президент провів декілька нарад в Сімферополі і Лівадії, а також понад 30 зустрічей у фороській резиденції "Зоря". Решту часу Янукович проводив у сімейному колі на держдачі №9 в Мухалатці (в 12 км від Сімеїзу і в 7 км від "Зорі").
Поряд з ним постійно були дружина Людмила і онуки. Сини Олександр і Віктор з дружинами також відвідували батька в Мухалатці.

На дачі Янукович відпочивав, як звичайний дачник: пляжний волейбол, доміно, риболовля. Президент ловив ставриду і з причалу, і виходив у море на катері. І часто, як розповідають, улов готувала до столу дружина президента Людмила. Вечорами Янукович не відмовляв собі в задоволенні заспівати під гітару. З нововведень на держдачі - караоке.

Крім того, за рекомендаціями лікарів, через спеку президентові довелося виключити улюблений теніс і заняття в тренажерному залі. А плавав Янукович частіше в басейні із заданим температурним режимом, ніж у відкритому морі, де вода була занадто теплою - 28-29 градусів.

У Ялті Віктор Янукович так жодного разу і не з'явився, хоча його чекали на концерті Тото Кутуньо в "Ювілейному" і навіть якось спеціально "зачищали" територію біля входу на центральний овочевий ринок.

Зазначимо, що у радянські часи дача № 9 в Мухалатці (усього держдач у селищі чотири) була закріплена за першим секретарем ЦК Компартії України Володимиром Щербицьким. На ній любив відпочивати і другий президент України Леонід Кучма.

Там є ґрунтовий корт для тенісу з навісом, тренажерний зал в спортивно-оздоровчому корпусі, критий 25-метровий басейн з системою "Ніагара" - морська вода з очищенням та підігрівом.

Свою першу президентську відпустку (27 днів) Віктор Янукович перервав достроково. Через загрозу лісових пожеж в Україні президент повернувся до Києва і на моря вже не відправиться.
 
tsn.ua
 
Категорія: Україна | Переглядів: 401 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Гостре для Закарпаття питання – відселення жителів зі зсувонебезпечних територій спробував вирішити Олег Гаваші
В Україні повністю заборонять рекламу ліків
Погода у Закарпатті на 18 листопада 2009 року
В мировом океане найдены почти 18 тысяч неизвестных видов
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Самое лучшее настроение люди переживают в особое свободное время
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...