«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 05:47:23

Головна » 2010 » Вересень » 28 » The Daily Mail: Україна в боротьбі з РФ перетворилася на світовий центр абсурду



The Daily Mail: Україна в боротьбі з РФ перетворилася на світовий центр абсурду
23:37:44



Україна під впливом Заходу останні роки дуже активно відстоює свою незалежність, причому часто справа доходить до абсурду.

Якщо нова холодна війна, в якій Євросоюз у боротьбі з Росією намагається поширити свою владу углиб колишньої радянської території, насправді йде, то Захід її програє, пише британська газета The Daily Mail.

На думку видання, завжди було абсурдом намагатися відрізати Росію і росіян від великих рівнин України і берегів Чорного моря. У газеті цей процес порівнюють зі спробою зносу Гімалаїв бульдозером.

Для того, щоб британці наочно представили собі процес відокремлення України, The Daily Mail пропонує уявити, що Великобританію розкололи, а Девон і Корнуолл передали під владу Уельсу. При цьому Королівському ВМФ пропонують ділити Плімут з новим Флотом Уельсу. Кінотеатри Плімута і Ексетера змусять дублювати всі фільми валлійською мовою, в школах викладатимуть антианглійську історію, а дітей змусять вчити валлійську.

Саме така нісенітниця відбувається зараз на Україні, пише оглядач газети. У результаті росіян змушують відвертатися від української мови і змінювати імена, перероблені на український лад.

В якості апофеозу того, що відбувається абсурду газета пропонує оцінити ситуацію, в яку був поставлений українською владою контр-адмірал у відставці Володимир Соловйов. Нещодавно росіянин спробував отримати посвідку на проживання, щоб піти на пенсію у Севастополі, де він служив раніше. Як з'ясувалося, адміралу Україна, не запитавши його бажання, насильно дала своє громадянство, одночасно перейменувавши з Владіміра на Володимира.

Адмірала таке звернення обурило, і він доклав масу зусиль, щоб повернути собі російське громадянство. Тепер він змушений раз на три місяці виїжджати з України, де він продовжує жити, в Росію. Інакше, за існуючим законодавством, на Соловйова накладуть штраф.

Серед інших абсурдних заходів газета виділяє указ влади перекладати всі фільми в кінотеатрах українською мовою. Від практики відмовилися тільки тому, що кінозали були порожні.

Як пише The Daily Mail, у школах історія України часто викладається з антиросійським відтінком. Особливе роздратування Росії викликає героїзація українського партизана 1940-х років Степана Бандери. У радянських підручниках про нього писали як про бандита і поплічника нацистів. Колишній президент Віктор Ющенко на початку 2010 року присвоїв керівникові Організації українських націоналістів Степану Бандері звання Героя України. При такому упередженому підході багато росіян жителі Севастополя змушені влаштовувати дітей в школу, побудовану і фінансовану Москвою.

Як вважає видання, те, що зараз відбувається в Севастополі, стало наслідком "ідіотської" зовнішньої політики Заходу. Якщо нова холодна війна загостриться, флоти РФ і України, які є сусідами на базі у Севастополі, повинні будуть воювати між собою. Тим часом російські та українські військові моряки у Севастополі спілкуються між собою російською.

Через активну антиросійську позицію України, яка проводилася ще до недавнього часу, українські підприємства в Донбасі опинилися відрізані від російських ринків. У результаті Горлівка опинилася на межі катастрофи. У той же час місцеві жителі сподіваються на майбутнє, яке буде пов'язане з Росією, і розраховують на нього.

Як відзначає The Daily Mail, британські газети як і раніше повні страшилок про Росію. Однак реальність така, що незалежності Британії загрожує зовсім не Росія, а Євросоюз. Небезпека світу також представляє не Москва, а країни "набагато східніше Росії".

Категорія: Україна | Переглядів: 366 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Офіційний курс валют на 27 липня
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...