«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 21:09:46

Головна » 2009 » Жовтень » 25 » Тимошенко: Україні потрібна диктатура



Тимошенко: Україні потрібна диктатура
13:29:51
Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що шлях України лежить до європейської спільноти, але вона також повинна мати рівноправні та добросусідські відносини з Росією.

 

Про це Тимошенко заявила під час свого виступу на з’їзді партії "Батьківщина" на Майдані Незалежності, де її висунули кандидатом на посаду президента.

"Наш шлях – це шлях до європейської спільноти… Водночас ми не маємо права ніякої конфронтації мати з нашими традиційними і дружніми сусідами", - заявила вона.

"Наші стосунки з Російською Федерацією можуть бути рівними і достойними, чесними і відкрити, без будь-яких недомовок. І я вибудовую такі стосунки", - додала прем’єр.

"Україна - рівна серед рівних і вона сильна серед сильних. І на міжнародній арені я ніколи не дам ні принизити, ні доторкнутися до наших національних інтересів", - наголосила вона.

Тимошенко заявила, що жодна програмна засада не втрачена. "Кожне слово і кожна літера, що написані в нашій програмі "Український прорив", що прийшли до нас в Інтернет-повідомленнях в програмі "Ідеальна країна", все це стане реальністю нашого життя".

Додамо, що текст "Українського прориву", що був опублікований на сайті проекту "Ідеальна країна", зник з сайту.

Під час свого виступу Тимошенко повторила, що "країні потрібна диктатура - закону, порядку, тих правил, що базуються на справжніх Божих заповідях". "Диктатура честі, порядності і справедливості", - додала вона.

"Ми повернемо порядок у владу. Вона не буде такою розхитаною і розхлябаною, як є сьогодні. Бо та Конституція, яку зруйнували голосуванням, обов’язково має бути поправлена", - наголосила прем’єр.

Тимошенко зазначила, що сьогодні жоден політик не хотів би опинитися на місці прем’єра. Водночас вона запевнила, що не підведе Україну. "Для мене не мають значення рейтинги, а лише професійна робота", - сказала вона.

Тимошенко заявила про перешкоди та протидію їй у виплаті компенсацій вкладникам "Ощадбанку" СРСР. При цьому вона пообіцяла виплатити компенсації всім, хто ще не отримав виплати.

Також Тимошенко пообіцяла, що після закінчення всіх потрясінь вона і її команда "повернуть стабільність і силу українській гривні".

Крім того, Тимошенко заявила про необхідність використання в Україні вугілля замість природного газу: "Ми будемо мати найкращу енергетичну незалежність серед всіх країн. Бо ми маємо найбільші запаси вугілля".

"Але ми не вміємо його ні нормально експлуатувати, ні нормально спалювати. Тому ми покладемося саме на цей ресурс і зійдемо з голки споживання природного газу. Ми навчимося спалювати вугілля самим екологічним способом", - додала вона.

Нагадаємо, 24 вересня з’їзд партії "Батьківщина" висунув Юлію Тимошенко кандидатом на посаду президента.

За таке рішення "одноголосно", за словами віце-прем'єра Олександра Турчинова, проголосували делегати з'їзду "Батьківщини" на Майдані Незалежності в Києві.
 
 
Категорія: Політика | Переглядів: 471 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Род Стюарт осуществляет свою мечту - записать альбом вместе со Смоки
Самый дорогой особняк в мире оценивается в $150 млн.
В мировом океане найдены почти 18 тысяч неизвестных видов
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Ріо-де-Жанейро крокодили заповзають у двори місцевих жителів
Мужчин не привлекают длинноногие женщины
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...