«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 13:54:11

Головна » 2010 » Жовтень » 6 » Тимошенко висунула на пост мера Ужгорода гумориста



Тимошенко висунула на пост мера Ужгорода гумориста
19:40:23
 
Голова Баранинської сільської ради, відомий закарпатський політик та гуморист Павло Чучка 5 жовтня подав документи для реєстрації кандидатом на посаду міського голови Ужгорода від партії ВО «Батьківщина».

Досі питання за участі П.Чучки у виборах були під питанням, оскільки 30 липня цього року згідно з рішенням Ужгородського міськрайонного суду сільський голова отримав рік умовно та 2 роки позбавлення права займати керівні посади. Кримінальна справа проти Павла Чучки була порушена районною прокуратурою за перевищення службових обов’язків за невиконання головою одного з численних судових рішень.
"5 жовтня Львівський апеляційний адміністративний суд задовольнив мою апеляційну скаргу і "відбілив" мене, відкинувши всі звинувачення, які висувають проти мене судовиконавці, приписуючи те, що я не робив, - прокоментував Павло Чучка. – Засідання в Закарпатському апеляційному суді перенесено на 12 жовтня. Це дало мені змогу зареєструватися кандидатом".
За словами Павла Чучки, за останні три роки головування у сільраді, він 43 рази був у Львівському апеляційному суді і пройшов понад 320 судових засідань по численних рішеннях закарпатських судів. "Другий раз я би це шлях не повторив, - зазначив Павло Чучка. - Мені відмовляли у позовах, навмисне затягували справи. Як тільки я став головою села, мене весь час намагаються зняти. Якщо мене таки знімуть з перегонів, закарпатський суд відмовить - це буде великий резонанс, - коментує Павло Чучка. – Наразі розкладка голосів у місті міняється. Крім того, я тепер ще можу подаватися на відшкодування моральних збитків, за те, що називали мене злодієм".
Після обрання П.Чучки 26.03. 2006 р. головою Баранинської сільради, почалося протистояння між головою села, прокуратурою та судами. У 2008 році відбулося відкликання 5 депутатів сільради від ПР. Опісля відбулися проміжні вибори, незважаючи на заборону суду. Упродовж всього часу суди різних інстанцій ухвалили різну кількість рішень не на користь голови та сільради. За невиконання одного з рішень районна прокуратура порушила проти сільського голови кримінальну справу, П.Чучку зобов’язали віддати печатку з документацією сільради комісії.
 

 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 429 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Закарпаття: У Міжгір’ї хворі з усієї України навчалися самоконтролю та способу життя з діабетом
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...