«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 30.04.2024, 09:26:54

Головна » 2011 » Березень » 21 » У Берегові з вчителів брали розписку про відповідальність за учнів через можливі "провокації" "Свободи"?



У Берегові з вчителів брали розписку про відповідальність за учнів через можливі "провокації" "Свободи"?
17:46:56



На адресу інтернет-видання Закарпаття онлайн надійшла заява Берегівської міської організації Закарпатської обласної організації Всеукраїнського об’єднання "Свобода".

Берегівська міська організація Закарпатської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" неприємно вражена тим, що представники окремих владних структур та політичних сил намагаються звинуватити її в організації різних провокацій та протестних акцій, спрямованих нібито проти звичайних людей.

Час від часу "Свободу" звинувачують мало не у всіх земних гріхах, причому абсолютно безпідставно. Зовсім нещодавно, 15 березня, стався ще один такий інцидент. Цього дня угорці відзначають своє свято – День незалежності Угорщини. Щороку під триколором Угорської Республіки організовують велику святкову ходу, участь в якій бере здебільшого інтелігенція та учнівська молодь. Все відбувається мирно і без ексцесів. Щоправда, цього року "доброзичливці" розповсюдили чутку, нібито представники місцевої "Свободи" запланували провокації і мало не терористичні акти, з метою завадити святкуванню. Голова Берегівської міської організації ВО "Свобода" Василь Вовкунович обурений такими безпідставними звинуваченнями і називає все абсурдом.

"У результаті розповсюдження такої дезінформації серед населення почалася паніка: хтось відмовився брати участь у святкуванні, а вчителів зобов'язали написати розписку про відповідальність за здоров'я учнів. Ба більше, було продумано детальний план евакуації з місця події, якщо "Свобода" все ж таки "нападе", – повідомив Василь Вовкунович.

Свободівці 15 березня вшановували своїх героїв – карпатських січовиків – і не були присутні на території міста Берегова. І про це не могли не знати організатори угорського свята.

"Подібна провокація абсолютно безпідставна, оскільки ми мирно співвіснуємо із простими представниками угорської спільноти. Досить збурювати народ і намагатися посварити між собою представників двох національностей! Ми ніколи не забудемо наших Героїв, але на сьогодні інших цілей, крім встановлення історичної справедливості, в нас немає", – додає свободівець, голова Берегівської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Василь Вовкунович.


Джерело: http://zakarpattya.net.ua/

Категорія: Закарпаття | Переглядів: 386 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
Британские врачи рекомендуют лечить наркоманов героином
Стартовала третья акция "7 чудес Украины": Выбирают лучшие замки
Азаров скоротив понад 100 "зайвих" відомств при уряді
На Марсі знайшли залишки гігантського озера
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...