«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 11:22:08

Головна » 2009 » Вересень » 4 » У Києві найдешевша у світі оренда квартир



У Києві найдешевша у світі оренда квартир
11:18:35
Столиця України Київ названа найдешевшим мегаполісом світу для орендарів. Про це свідчать результати дворічного дослідження швейцарського банку UBS "Ціни і заробітки".

 

Середня ціна оренди в столиці України, за даними банку, складає 220 доларів на місяць. За даними UBS, це стільки ж, скільки платять іноземці за оренду квартири в Каїрі. Дешевше у світі знімати житло - тільки в перуанській столиці Ліма, де середня вартість складає 160 доларів на місяць. Найдорожчим мегаполісом світу для орендарів названо Нью-Йорк.

Для визначення вартості життя аналітики UBS вибрали такі критерії, як вартість житла, однієї робочої години та її купівельної спроможності, ціна жіночого і чоловічого ділового гардеробу, тривалість робочого тижня і відпусток, а також вартість обіду в ресторані і тягар податкового пресу.

Ділова столиця США очолила рейтинг найдорожчих міст світу головним чином через вартість оренди житла, яка в середньому складає в Нью-Йорку 3,1 тисячі доларів на місяць. Це майже вдвічі дорожче, ніж оренда в Лос-Анджелесі або Чикаго, Цюріху або Осло, і втричі дорожче, ніж, наприклад, у Копенгагені.

За даними банку, в трійку найдорожчих міст оренди житла у світі увійшли також Токіо - 3 тисячі 27 доларів - і Дубай з усередненою ставкою 2 тисячі 160 доларів.

Індійський Мумбаї з орендою житла 480 доларів на місяць, виявився найдешевшою діловою столицею світу завдяки вельми доступним цінам на одяг, низькій ставці податку на доходи у розмірі 10% і символічній вартості проїзду в громадському транспорті.

Так, якщо жіночий діловий костюм зі всіма належними аксесуарами в Токіо обійдеться в 1,3 тисячі доларів, то в Мумбаї вистачить і 170 доларів.

В той же час і праця тут цінується набагато дешевше, ніж у мегаполісах Європи або США - всього 1 долар 30 центів на годину. Це в 20 разів дешевше, ніж робоча година в Копенгагені, Цюриху або Женеві, які разом з Нью-Йорком і Токіо виявилися найдорожчими для життя містами світу.
 
 
Категорія: Бізнес | Переглядів: 630 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
На Марсі знайшли залишки гігантського озера
Ученые выяснили, что склонность к азартным играм передается по наследству
В сибирских школах будут преподавать китайский язык
На Закарпатті оголошено штормове попередження: грози, зливи, град та шквалистий вітер
В Закарпатье объявлено штормовое предупреждение
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...