«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 14:07:50

Головна » 2009 » Грудень » 22 » У Німеччині хлопець зарізав колишню вчительку, вистеживши її по GPS



У Німеччині хлопець зарізав колишню вчительку, вистеживши її по GPS
08:51:12
Поліція федеральної землі Бремен заарештувала 21-річного чоловіка, який скоїв жорстоке вбивство своєї колишньої вчительки. Жертвою любовної пристрасті юнака стала 35-річна шкільна викладачка, яку він вистежив за допомогою системи супутникового спостереження.

Мотивом звірячого вбивства у місті Остерхольц-Шармбек стала нерозділене кохання і відмова жінки зустрічатися з колишнім учнем, вважають слідчі. Злочинець розправився з жертвою прямо на вулиці 18 грудня, завдавши потерпілій 20 ударів ножем. В основному, вбивця бив в область шиї, пише Die Sueddeutsche Zeitung з посиланням на поліцію і прокуратуру Бремена.
Підозрюваний Геро С. був затриманий по гарячих слідах і вже 19 грудня ввечері з'явився перед суддею, який обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту. Під час попереднього засідання підслідний визнав факт вбивства, але ніяких подробиць про свій вчинок повідомляти не став.
За даними поліції, Геро С. страждав психічними розладами, а свою дорослу кохану юнак переслідував протягом багатьох місяців. Врешті-решт, ревнивець підстеріг її на автостоянці, розташованій біля будинку потерпілої.
Спочатку зловмисник планував проникнути разом з жертвою в її квартиру, а потім влаштувати викладачці допит з пристрастю під загрозою ножа. Для цієї мети Геро навіть склав великий перелік, в якому були сотні запитань на тему сексуальної близькості, розповів прокурор Уве Пікард. Мабуть, це було нав'язливою ідеєю юнака.
Однак при зустрічі жертва сплутала плани злочинця. Вчителька почала кликати на допомогу, і ці крики почув випадковий перехожий. Тоді Геро С. скоїв жорстоке вбивство.
Причому удари він наносив жертві настільки безладно, що й сам себе поранив у руку.
З місця злочину Геро С. зник, проте його вирахували за допомогою мобільного телефону.
Передбачуваний убивця живе в місті Остерхольц-Шармбек разом з матір'ю. До березня 2009 року він відвідував місцеву гімназію, в якій і працювала загибла жінка. Вона викладала біологію та хімію.
Нагадаємо, у місті Бове 13-річний учень католицької школи, вкравши з будинку рушницю з патронами, попрямував на заняття, щоб розстріляти своїх вчителів.
Проте здійснити задум він не встиг - батьки підлітка, виявивши зникнення зброї встигли підняти тривогу і подзвонити в поліцію. Школу негайно оточили - в той момент там знаходилися майже 2 тисячі людей, більшість учні.
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 396 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
У США ховають чорних кішок: у Halloween на них полюють сатаністи
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...