«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 12:46:30

Головна » 2010 » Серпень » 10 » У Росії пенсіонер спалив себе перед будівлею мерії



У Росії пенсіонер спалив себе перед будівлею мерії
17:35:12
В Іркутській області пенсіонер спалив себе перед адміністрацією міста Шелехова. Трагедія сталася в ніч на 8 серпня, але, судячи з того, що від міської влади і правоохоронних органів кілька днів не надходило ніяких відомостей, інформацію про неї намагалися приховати, роблять висновок ЗМІ.

Загинув 63-річний Володимир Кривошеїн. При цьому, незважаючи на камери відеоспостереження, які зафіксували пригоду, тривогу не підняв ніхто з охоронців.

Чоловік облив себе з каністри горючою рідиною і підпалив її. За іншою версією, він облив себе з пляшки, прив'язаної до тіла. Перед самогубством чоловік прив'язав себе до дерева. Через деякий час на місце прибула швидка допомога, але лікарям залишилося лише зафіксувати факт смерті.

Причина самоспалення чоловіка поки невідома. Для його впізнання була залучена місцева телекомпанія, встановити особу загиблого вдалося завдяки оперативній роботі журналістів. Родичі впізнавали пенсіонера по речам, які залишилися.

Місцеві жителі відзначають, що сліди події прибрали дуже оперативно. Співробітники міліції до пізньої ночі шукали свідків.

За словами співробітника управління СКП Росії по Іркутській області Володимира Саловарова, зараз проводиться дослідча перевірка. Вже проведена бесіда з родичами загиблого, вони говорять, що ніяких передумов до цього вчинку не було. Слідчі зараз з'ясовують, чи приходив чоловік з якимись скаргами на адміністрацію.

За відомостями з неофіційних джерел, Володимир Кривошеїн написав передсмертний лист: оригінал віддав владі, а копію залишив удома.

Хоча спроби вчинити публічне самоспалення в Росії украй рідкісні, вони періодично фіксуються. Так, у червні житель Архангельської області спеціально приїхав до Москви і спробував спалити себе на Червоній площі. Таким чином чоловік висловлював незгоду з тим, що автоінспектор відібрав у нього водійські права за пияцтво за кермом.

Біля мавзолею Леніна на Червоній площі 39-річний громадянин, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, облив себе рідиною для розпалювання вогнищ та підпалив. Нещасного, проте, врятували співробітники міліції. Обгорілий чоловік був доставлений в лікарню, де йому надали медичну допомогу.

До цього на Червоній площі намагався спалити себе москвич. Інцидент стався в жовтні 2009: перебуваючи в нетверезому стані, чоловік також спробував здійснити самоспалення біля стін Кремля, але його врятували і доставили в лікарню. Ніяких вимог, у тому числі політичних, що чоловік не висував.
 
tsn.ua
 
Категорія: Світ | Переглядів: 329 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Гостре для Закарпаття питання – відселення жителів зі зсувонебезпечних територій спробував вирішити Олег Гаваші
В Україні повністю заборонять рекламу ліків
Погода у Закарпатті на 18 листопада 2009 року
В мировом океане найдены почти 18 тысяч неизвестных видов
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Самое лучшее настроение люди переживают в особое свободное время
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...