«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 14:34:30

Головна » 2010 » Серпень » 12 » У Росії звільнятимуть невінчаних працівників, щоб Бог дарував дощі



У Росії звільнятимуть невінчаних працівників, щоб Бог дарував дощі
11:11:42
Президент ВАТ "Русское молоко" Василь Бойко-Великий під загрозою звільнення зобов'язав всіх своїх одружених і заміжніх співробітників повінчатися. Він закликав усіх молитися, щоб посуха та пожежі в Росії припинилися.

Про це йдеться у його зверненні до працівників компаній, що входять до групи "Вашъ фінансовий попечитель", опублікованому в блозі ag-provocature. Керівник відділу реклами групи компаній Олександр Саранін підтвердив, що таке звернення було дійсно підписане.

"Це - документ для внутрішнього користування, і мені важко припустити, як він потрапив в ЖЖ", - сказав Саранін, додавши, що поки до виконання цього розпорядження справа не дійшла, і за відмову вінчатися ніхто ще не звільнений.

У тексті звернення, яке наводить джерело в блогосфері, зокрема йдеться: "Країну нашу вразила страшна посуха, спека, пожежі, яких не було вже два століття. За наші гріхи та гріхи наших предків сталося це лихо".

"Що ж трапилося? Напевно, молитви наші дуже слабкі і немає покаяння в серцях наших, тому що там, де люди зверталися трепетно з молитвою до Бога, Пресвятої Богородиці і святого пророка Іллі, гроза трапилася", - заявив бізнесмен.

У зв'язку з цим, для відкриття шляху "покаяння в нашому народі" рада директорів ВАТ "Русское молоко" зобов'язала співробітників всіх підприємств холдингу протягом наступного навчального року курс "Основи православної культури", затверджений Міністерством освіти Росії.

Усім жінкам, які працюють в агрохолдингу та інших підприємствах "Вашъ фінансовий попечитель", у разі вагітності буде зберігатися середньомісячна заробітна плата в повному обсязі - аж до досягнення новонародженою дитиною віку одного року.

А всі співробітники, які зроблять чи посприятимуть аборту, будуть підлягати звільненню за скороченням посади.

Працівники, які перебувають у шлюбі, але не вінчалися, повинні повінчатися до свята Покрови Божої Матері (14 жовтня), в іншому випадку їхні посади будуть скорочені. Співробітники, яких винайматимуть на роботу, якщо вони перебувають у шлюбі, але не вінчані, також зобов'язані обвінчатися протягом випробувального терміну (три місяці).

"Закликаю Вас до посиленої молитви і в будинку, і в полі, і в храмах про прощення гріхів та дарування дощів на поля і села наші і ріллі. І дарування Благодаті Божої в наші серця. Закликаю молитися про приборкання вогню, припинення пожеж. Бухгалтерії підприємств прошу організувати збір пожертв від співробітників, що бажають надати допомогу постраждалим від пожеж", - завершив своє звернення Бойко.

Василь Бойко-Великий є одним з найбільших землевласників Підмосков'я. Він відомий ще й тим, що обіцяв 1 млн. рублів за інформацію про вбивцю священика Данила (Сисоєва), застреленого в московському храмі.
 
tsn.ua
 
Категорія: Світ | Переглядів: 371 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Гостре для Закарпаття питання – відселення жителів зі зсувонебезпечних територій спробував вирішити Олег Гаваші
Погода у Закарпатті на 18 листопада 2009 року
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...