«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 09:59:05

Головна » 2010 » Вересень » 27 » У селі Ганни Герман її вважають "першою леді"



У селі Ганни Герман її вважають "першою леді"
08:26:59
 
Журналісти побували у рідному селі Ганни Герман Колодруби. "Вона навчить їх там у Києві бути українцями", - впевнені місцеві мешканці.

Заступник глави Адміністрації президента, уродженка Львівщини Ганна Герман викликає неоднозначні почуття у жителів Західної України. Після того, як вона пішла на роботу до Віктора Януковича, багато зі "своїх" її засуджували.

Тепер на малій батьківщині Герман, у селі Колодруби, знамениту землячку вважають "справжньою першою леді" країни, дізналася газета "Сегодня".
Місцеві не дуже охоче спілкуються з журналістами. "Приїжджала одного разу журналістка зі Львова, все перекрутила. Незручно тепер перед Ганною", - пояснила літня селянка Ганна Сас.
Вона каже, що Герман у селі вже не лають за те, що вона працює у Януковича. "Та ні, вже "перелаялися", заспокоїлися. А взагалі, вона дуже талановита, ви спробуйте з села так вибитися нагору! Всі б так хотіли, але не всім дано. Мати її з двома сестричками сама виховувала, батько помер від інфаркту молодим - всього у 38 років", - розповіла жінка.
Повз проходив чоловік, років 50-ти, представився як Михайло. Почувши, про кого йде мова, він устряв в розмову: "Пишаюся нашої Ганею - вона ж тепер насправді "Перша леді" країни. Навчить їх там у Києві бути українцями. Ті, хто тут у селі шушукаються, обговорюють її, насправді просто заздрять".
Тітка Ганни Герман розповіла, що племінниця з родиною приїжджала зовсім нещодавно, минулого тижня (перед поїздкою з Януковичем до Нью-Йорку): "заїхала до матері побачитися буквально на годину по дорозі з Карпат, поспішала до Києва. Вона не приїжджала в Колодруби більше року. Перед цим була в червні минулого року на святі села, і в той же день сталася та страшна трагедія з її молодшим сином (Роман в 16 років загинув в автокатастрофі - прим. ред.)".
До речі, мама Ганни Герман, 74-річна Катерина Григорівна, незважаючи на свій вік, досі завідує сільським клубом або, як його ще називають, "народний дім" - організовує художню самодіяльність, гуртки і навіть дискотеки для молоді.
 


 
Категорія: Суспільство | Переглядів: 381 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Гостре для Закарпаття питання – відселення жителів зі зсувонебезпечних територій спробував вирішити Олег Гаваші
В Україні повністю заборонять рекламу ліків
Погода у Закарпатті на 18 листопада 2009 року
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...