«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 12:49:47

Головна » 2010 » Жовтень » 18 » У США викрили найбільшу медичну аферу за участю українців



У США викрили найбільшу медичну аферу за участю українців
10:20:53
 
 
Прокуратура Південного округу Нью-Йорка оголосила про розкриття найбільшої в історії США афери у сфері державного медичного страхування.

Злочинна група, до якої входили вихідці з України, Вірменії, Казахстану та Росії, за кілька років зуміла отримати від американського уряду 35,7 млн доларів.
Влада США оголосила про порушення кримінальних справ проти 73 осіб, яких звинувачують в організації великомасштабної афери з медичними страховками, розкраданні особистих даних та інших махінаціях.
Заарештовано 70 членів злочинного угруповання. Ще один добровільно здався владі. Двоє підозрюваних знаходяться у розшуку. Більшість обвинувачених - вихідці з Вірменії, хоча в декількох епізодах фігурують іммігранти з Казахстану, України та Росії.
Починаючи з 2000 року, підозрювані відкрили 118 підставних медичних клінік в 25 штатах і пред'явили фонду державного медичного обслуговування престарілих та інвалідів Medicare рахунку на суму 163 млн дол.
За даними слідства, злочинцям вдалося отримати доступ до реальних лікарських ліцензій, на них відкривали фіктивні клініки, в яких брали неіснуючих пацієнтів. Рахунки за віртуальні послуги відправляли у федеральний фонд медичного страхування.
Кожна клініка існувала не більше трьох місяців: отримавши оплату за фіктивні послуги, шахраї закривали підприємство і відкривали нове.
Як підкреслила глава нью-йоркського відділення ФБР Дженіс Федарсік, керівник угруповання Армен Казарян став першим вихідцем з країн колишнього СРСР, якому будуть пред'явлені звинувачення за законом RICO, що визначає покарання для осіб, залучених "у систематичну організовану злочинну діяльність".
За сукупністю звинувачень Армену Казаряну і кільком його соратникам загрожує довічне ув'язнення. Іншим членам злочинної групи - до 20 років позбавлення волі.
Арешти вже спровокували серйозний політичний скандал у Вірменії. На минулому мітингу опозиції в Єревані лідер Вірменського національного конгресу Левон Зурабян звинуватив уряд країни в "підтримці міжнародної мафії".
Зазначимо, що в Україні розгоряється інший медичний скандал. За даними МВС, українські правоохоронці припинили діяльність транснаціонального угрупування "чорних трансплантологів", в роботі якої брали участь хірурги з Національного інституту хірургії та трансплантології ім.Шалімова.
Наразі заарештовані троє медиків інституту, їм пред'явлені звинувачення, вони перебувають у СІЗО. В Інституті ім. Шалімова відкинули звинувачення у причетності до "чорної трансплантології".
 
 
tsn.ua
Категорія: Україна | Переглядів: 333 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Закарпаття: У Міжгір’ї хворі з усієї України навчалися самоконтролю та способу життя з діабетом
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...