«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 16:40:38

Головна » 2011 » Квітень » 12 » У Закарпатській облраді відбулася зустріч із випускниками вузів



У Закарпатській облраді відбулася зустріч із випускниками вузів
10:47:16
 
 
У понеділок, 11 квітня, в обласній раді відбулася зустріч із випускниками Ужгородського національного університету та Закарпатського державного університету, які проходять переддипломну практику і виявили бажання в майбутньому працювати в органах місцевого самоврядування та виконавчої влади.

У зустрічі, яку провів заступник голови обласної ради Андрій Сербайло, взяв участь директор Державного навчального закладу "Закарпатський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій" Віктор Пащенко.

Андрій Сербайло поінформував випускників вузів про склад депутатського корпусу, коротко зупинився на основних аспектах діяльності обласної ради – пленарних засіданнях сесій, президій, постійних депутатських комісіях, прийнятих рішеннях, співпраці органів місцевого самоврядування і виконавчої влади.

Як наголосив доповідач, обласна рада VІ скликання - це 108 авторитетних, досвідчених фахівців, які представляють 7 політичних сил. Обласна рада вже на початку скликання почала послідовно, систематично удосконалювати форми і методи роботи щодо організації виконання та контролю за прийнятими рішеннями. А 12 постійних депутатських комісій очолюють шановані в краї особистості, професіонали найвищого рівня у своїй галузі.

На засіданні мова йшла також і про напрацьовані ділові партнерські зв'язки із депутатами обласних рад сусідніх регіонів України і прикордонних областей Угорщини, Словаччини, Румунії, Польщі.

Діяльність ради, зокрема, широко висвітлюється у друкованих та електронних засобах масової інформації. Усі прийняті депутатами обласної ради рішення, публікуються у ЗМІ. Наразі важливим засобом інформування виборців про роботу керівництва ради, депутатів, постійних комісій, президії облради є веб-сайт обласної ради, - підкреслив Андрій Андрійович.

У ході жвавого обговорення студенти цікавились пріоритетними програмами розвитку Закарпатської області, невідкладними завдання органів місцевого самоврядування тощо.

Заступник голови облради висловив сподівання, що, можливо, хтось із учасників зустрічі виявить бажання працювати в органах місцевого самоврядування, а в недалекому майбутньому - стане депутатом, оскільки на цій ниві потрібні нові ідеї щодо розбудови незалежної української держави, повідомили Закарпаття онлайн в прес-службі Закарпатської облради.
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 385 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
В Ужгороді пройде прес-конференція членів Національної спілки фотохудожників України
Корчму-музей “Деца у нотаря” в Ужгороді відвідає найсильніший у світі угорець
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...