«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 06:38:43

Головна » 2010 » Жовтень » 20 » У Закарпатті обстріляли будинок депутата “Батьківщини”



У Закарпатті обстріляли будинок депутата “Батьківщини”
07:03:36
 
Невідомі обстріляли будинок депутата від "Батьківщини" Івана Капітана. Сам депутат сільради пов'язує замах на своє життя та життя його близьких з наближенням виборів.

У Закарпатті невідомі обстріляли будинок депутата селищної ради с. Ільниця Іршавського району Закарпатської області, члена "Батьківщини". Про це йдеться в заяві Закарпатської обласної організації партії "ВО "Батьківщина".
Згідно з заявою, "у ніч з 18 на 19 жовтня 2010 р. в с. Ільниця Іршавського району Закарпатської області невідомі обстріляли будинок голови первинної організації партії "ВО "Батьківщина" в с. Ільниця, депутата сільської ради трьох скликань та кандидата в депутати сільради Івана Капітана. На щастя, ніхто не постраждав."
Як повідомляють у прес-службі облорганізації, Капітан після обстрілу звернувся до правоохоронців, які, прибувши на місце, зафіксували подію з його слів, однак ніяких подальших слідчих дій, на даний момент, не проводилося.
Сам депутат сільради пов'язує замах на своє життя та життя його близьких з наближенням виборів і заявляє, що "залякати його нікому не вдасться, а нападників рано чи пізно знайдуть і покарають", - говориться в заяві прес-служби.
Обласна організація партії "ВО "Батьківщина" вважає даний випадок проявом "тиску з боку центральної влади на місцевих чиновників задля забезпечення перемоги провладних партій під час волевиявлення 31 жовтня", а також "наслідком жорсткого застосування адміністративного ресурсу".
"Перелякані особистою відповідальністю за результат, перебуваючи в атмосфері страху, місцеві представники влади нерідко готові піти на протиправні дії, лиш би догодити своєму начальнику, який в свою чергу має не підвести ще вищого начальника і так аж до столичних партійних босів", - йдеться в заяві.
Керівництво обласної організації партії "ВО "Батьківщина" закликає правоохоронні органи вжити всіх заходів, аби якнайшвидше знайти і покарати винних. "Крім того, ми заявляємо рішучий протест проти застосування владою адміністративного ресурсу та тиску. Закликаємо всіх політичних опонентів до чесного, прозорого та толерантного ведення виборчої кампанії та недопущення фальсифікацій волевиявлення громадян", - сказано в заяві.
Нагадаємо, 12 жовтня у Харкові побили члена виборчого штабу "Батьківщини" Моріку Ляшенко. Згідно з повідомленням, невідомі напали на активістку в районі вулиці Чугуївської, неподалік від її будинку. Лікарі швидкої допомоги, викликані на місце події, констатували у потерпілої удари і садна.
 
 

 



Категорія: Закарпаття | Переглядів: 403 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Офіційний курс валют на 2 липня
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...