«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 16:04:29

Головна » 2010 » Серпень » 12 » Україна проведе фантастичний чемпіонат Європи



Україна проведе фантастичний чемпіонат Європи
06:26:01
Генсек УЄФА Джанні Інфантіно залишився дуже задоволений темпами підготовки до Євро-2012 у Донецьку.

Генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно упевнений, що Україна проведе фантастичний чемпіонат Європи з футболу в 2012 році. Про це він заявив 11 серпня на прес-конференції у Донецьку, яка проходила у прес-центрі стадіону "Донбас-Арена".

"Зараз нас наповнює почуття упевненості в тому, що Україна проведе фантастичний чемпіонат Європи у 2012 році", - сказав Інфантіно, підкресливши, що з часу минулого приїзду до України президента УЄФА Мішеля Платіні (у квітні 2010 року) тут "досягнуто значного прогресу".

Генсек зазначив, що для нього "велика честь і велике задоволення бути сьогодні в Донецьку". "Але приїхав я сюди не для задоволення, а для роботи. Щоправда, цей стадіон настільки прекрасний, що хочеться забути про роботу...", - додав Інфантіно.

Інфантіно високо оцінив злагодженість і узгодженість в роботі усіх структур, що займаються в Україні підготовкою до Євро-2012.

"Під час презентацій, що проводяться в українських містах, ми бачимо, наскільки багато роблять мери міст, наскільки багато роблять президент федерації футболу України Григорій Суркіс і віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков. Ми бачимо, що люди працюють з ентузіазмом, і ми їм довіряємо", - сказав генсек УЄФА.

Інфантіно також з іронією зазначив: "Як виявилося, після сьогоднішньої поїздки до Львова деякі люди навіть змінили імена. Ці джентльмени - Григорій Суркіс і Борис Колесніков - тепер називаються СуперГригорій і СуперБорис". При цьому Інфантіно підкреслив, що "тут не можна обійтися без приставки "супер", тому що вони дійсно дуже багато роблять для підготовки до Євро-2012".

Водночас генсек УЄФА зазначив, що Україні ще є над чим працювати, і основними больовими точками у підготовці до чемпіонату, на його думку, є аеропорти, дороги і готелі.

"Тут потрібно чітко усвідомлювати різницю. Я сказав про стадіон, але цього стадіону мало, щоб провести Євро-турнір на високому рівні. Повинна бути розвинена інфраструктура, інфраструктура розвитку аеропорту, готелів, доріг тощо. Над цим усім ще належить працювати", - сказав Інфантіно.

"Ми повинні пройти певну операційну фазу і виробити концепцію, яка буде діяти, повинні перейти до практики - опрацьовувати всі варіанти з транспортною інфраструктурою... Тобто, якщо говорити конкретно про недоліки, - це аеропорти, дороги і розміщення глядачів. Навіть, якщо у вас є достатня кількість готельного фонду, потрібно, щоб люди, які приїхали, знайшли б їх (готелі) і зробили це швидко", - пояснив генсек УЄФА.

Однак, підсумовуючи сказане, Інфантіно з упевненістю заявив: "Україна з усім упорається".
 
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 345 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Гостре для Закарпаття питання – відселення жителів зі зсувонебезпечних територій спробував вирішити Олег Гаваші
Погода у Закарпатті на 18 листопада 2009 року
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...