«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 04:54:40

Головна » 2010 » Січень » 15 » Український служитель церкви у Москві під Різдво зґвалтував жінку



Український служитель церкви у Москві під Різдво зґвалтував жінку
12:53:39
Столичні міліціонери по гарячих слідах затримали чоловіка, який трудився в Московській митрополії православної старообрядницької церкви. У ніч на 7 січня підозрюваний відзначив релігійне свято алкоголем, після чого "перетворився на сексуального маніяка".

За даними початого розслідування, 26-річний житель України кілька років тому прибився до церковного приходу в Нижегородському районі Москви, де допомагав по господарству в обмін на житло і їжу. У ніч на 7 січня чоловік, який заступив на вахту по митрополії, зловживав спиртним. Розігрітого алкоголем церковнослужителя потягнуло на подвиги: знявши ритуальне вбрання, він вийшов "на полювання".
У кількох кварталах від обителі йому на очі потрапила жителька району, яка поверталася з гостей на самоті. Недовго думаючи, старовір накинувся на жертву з ножем. Приставивши лезо до горла перехожої, збоченець затягнув її за гаражі, де і поглумився над дівчиною в неприродній формі.
Потерпіла відразу ж звернулася до міліції і описала оперативникам зовнішність і одяг ґвалтівника. Особливо добре їй запам'ятався шарф злочинця.
Один з міліціонерів під час огляду місця злочину помітив на снігу свіжі сліди, імовірно від чоловічих військових черевиків - берци. Відбитки ніг привели тямущих служителів закону до Рогожського цвинтаря, неподалік від якого розміщується будинок Російської православної старообрядницької церкви.
Оперативники про всяк випадок постукали в храм. Однак чоловік, який відкрив їм двері, невдоволено заявив, що вони заважають молитися віруючим. Тим не менше патрульні звернули увагу на дивну поведінку співрозмовника, який начебто намагався приховати обличчя. Міліціонери не стали квапитися назад, а освітили ліхтариком обитель через віконне скло. Луч потрапив в опочивальню ників, і міліціонери побачили злощасні берци, на підошвах яких був ще сніг. Поруч на стільці висів і примітний шарф.
Через кілька хвилин назустріч міліціонерам вийшов підозрюваний, вже в церковному вбранні. "Знаєш, за що ми тебе шукаємо?" - запитав передбачуваного збоченця в рясі один з міліціонерів. У відповідь чоловік зізнався у зґвалтуванні.
У чоловіка вже була судимість за зберігання наркотиків, а в його келії міліціянти знайшли кілька ножів і заточек.
У той же час на Рязанському проспекті було скоєно ще одне зґвалтування.Передбачуваним злочинцем виявився 31-річний таджик, який хитався в п'яному вигляді по вулиці, поки його увагу не привернула симпатична азиатка, яка продавала в торговому павільйоні квіти. Земляк через скло зробив їй непристойну пропозицію, на що 23-річна дівчина відповіла категоричною відмовою. Тоді чоловік почав атакувати павільйон.
Продавщиця встигла зателефонувати по мобільному телефону господарям, але від наруги це її не врятувало. До приїзду підмоги чоловік встиг зґвалтувати жертву.
Затримали збоченця прямо на місці злочину господарі торговельної точки і підоспілі міліціонери. Зі слів насильника, в минулому він професійно займався єдиноборствами.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 345 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Церкви на Перечинщині обкрадав братський “дует”
Ужгород заклеїли наліпками: "Я ненавиджу це місто"
Регіонал: Підсудні почали проявляти неповагу до суду, як і Тимошенко
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Реєстрація мера Ужгорода Сергія Ратушняка кандидатом у президенти залишається однією з головних тем в ізраїльській пресі
Наркобароны помогли выжить зарубежным банкам
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...