«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 14:40:07

Головна » 2011 » Травень » 30 » В Україні буде хокейна Лігa



В Україні буде хокейна Лігa
06:53:17
В Україні створять національну хокейну Лігу, повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів.

Новостворена Ліга об`єднає хокейні клуби для «більш чіткої координації дій під час проведення національного чемпіонату з хокею з шайбою для чоловіків, підвищення якості національного чемпіонату», повідомив за підсумками наради керівників хокейних клубів у Федерації хокею України заступник голови Державної служби молоді та спорту, віце-президент федерації Вадим Сисюк.

За його словами, клуби підтримали давню ініціативу Федерації хокею щодо створення національної конкурентоспроможної Ліги, на нараді було представлено проект Статуту Ліги, згідно з яким засновниками Ліги повинні стати самі хокейні клуби.

На думку творців Ліги, такий крок буде сприяти підвищенню конкурентоспроможності національних команд, рівня українського хокею в цілому, стане стимулом до масового розвитку цього виду спорту у країні, виховання власного хокейного резерву, залучення інвестицій у вітчизняний хокей, залучення більшої уваги спортивної громадськості, вболівальників до хокею. Ініціатори створення Ліги сподіваються надалі на залучення більшої кількості команд до участі в чемпіонаті, створення нових команд, зокрема, у західному регіоні країни.

До 30 травня керівники клубів будуть вивчати проект Статуту і направлять до робочої групи свої пропозиції та зауваження. Попередньо на 3 червня заплановано проведення установчої конференції Ліги за участю делегатів клубів. На конференції планується прийняти Статут Ліги і обрати керівництво організації.

В Україні хокей переживає не найкращі часи, нагадує ZN,ua. Українська національна хокейна збірна залишила світову хокейну еліту і не змогла повернутися до неї навіть на домашньому Чемпіонаті світу у першому дивізіоні, що пройшов у 2011 році в Києві. Заявлений два роки тому для участі у російській Континентальній хокейній лізі ХК «Будівельник» (Київ) так і не вийшов на лід через проблеми з льодовим майданчиком. Поступово скочується з провідних ролей у відкритому чемпіонаті Білорусі багаторазовий чемпіон України, а колись бронзовий призер ще союзної першості київський "Сокіл".

У той же час, віце-прем`єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков заявив, що Україна подасть заявку на проведення Чемпіонату світу з хокею в елітному дивізіоні 2018 або 2019 року.



Категорія: Спорт | Переглядів: 536 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Мукачеві митрополит Київський і всієї України відслужив літургію на честь 650-річчя Мукачівського Свято-Миколаївського монастиря
Податкові зобов’язання за грудень необхідно сплатити не пізніше 28 січня
Закарпаття отримало від уряду 15 млн. грн. на ліквідацію наслідків грудневого стихійного лиха
Церкви на Перечинщині обкрадав братський “дует”
У Канаді відбулося п’ять масових акцій на підтримку Тимошенко
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Род Стюарт осуществляет свою мечту - записать альбом вместе со Смоки
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...