«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 12:51:03

Головна » 2010 » Листопан » 23 » В Україні різко зросла народжуваність



В Україні різко зросла народжуваність
14:30:35
 
Протягом третього кварталу 2010 року народжуваність в Україні, у порівнянні з першими двома кварталами року, зросла у всіх регіонах, окрім Харківської та Дніпропетровської областей. Про це повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович з посиланням на дані органів реєстрації актів цивільного стану громадян Міністерства юстиції.

За словами міністра юстиції, після спаду народжуваності, зафіксованого в Україні в першому кварталі 2010 року, зростання кількості народжень почало фіксуватися з другого кварталу поточного року. У третьому кварталі у різних регіонах кількість реєстрацій народжень збільшилася ще більше. Так, протягом серпня-жовтня у різних регіонах було зареєстровано на 2-23 відсотки народжень більше ніж за травень-липень, повідомили у прес-службі Міністерства юстиції.

Зокрема, на 2% народжень більше зареєстровано в Івано-Франківській області, на 3,5% - у Львівській області, на 5% - у Вінницькій, Волинській та Луганській областях, на 6% - в Житомирській області, на 7,5% - у Хмельницькій області, на 9% - у Тернопільській та Чернігівській областях, на 11% - у Рівненській області та м. Києві, на 12% - у Закарпатській та Черкаській областях, на 14% - у Кіровоградській, Миколаївській та Херсонській областях, на 15% - в Одеській та Чернівецькій областях, на 16% - у Запорізькій, Київській, Сумській областях та м. Севастополі, на 17% - у Донецькій області, на 19% - У Криму, на 23% - у Полтавській області.

Міністр юстиції звернув увагу також на те, що протягом третього кварталу продовжилася позитивна тенденція щодо збільшення кількості зареєстрованих народжень відносно кількості зареєстрованих смертей.

Так, протягом третього кварталу поточного року кількість реєстрацій народжень перевищила кількість реєстрацій смерті у шести регіонах – Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській, Чернівецькій областях та у м. Києві.

Для порівняння, протягом першого кварталу 2010 року народжуваність перевищувала смертність лише в Закарпатській області та м. Києві. У другому кварталі кількість реєстрації народжень перевищила кількість реєстрацій смерті у чотирьох регіонах – Волинському, Закарпатському, Рівненському та м. Києві.

Загалом, протягом третього кварталу поточного року смертність в Україні все ще перевищувала народжуваність на 30%. Проте таке співвідношення покращилося на користь народжень у порівнянні з другим кварталом року – на 5%, у порівнянні з першим кварталом поточного року – майже на 15%
 
За матеріалами: ТСН
Категорія: Україна | Переглядів: 361 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Закарпаття: У Міжгір’ї хворі з усієї України навчалися самоконтролю та способу життя з діабетом
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...