«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 11:55:43

Головна » 2010 » Листопан » 8 » В Ужгороді невідомі намагалися викрасти бюлетені



В Ужгороді невідомі намагалися викрасти бюлетені
10:34:38
 


Невідомі особи в ніч з 5 на 6 листопада атакували Ужгородську міську територіально-виборчу комісію і зробили спробу викрадення бюлетенів по декільком мажоритарним виборчим округам з виборів до обласної ради.

Увечері 5 листопада в Ужгородській ДВК проводилася упаковка належним чином бюлетенів і складання протоколів, тривало підведення підсумків. Під час цієї процедури в приміщенні були присутні кандидати в депутати та журналісти. "Саме в цей час надійшло повідомлення з обласної ТВК про те, що бюлетені по мажоритарному округу № 9 (Ужгород) до обласної ради містили помилку, оскільки до списку було включено особу, яка в день голосування не була кандидатом. Штамп "вибув" на прізвище цієї людини не був проставлений, за нього голосували", - прокоментував кандидат у депутати та діючий депутат Закарпатської обласної ради Олександр Солонтай.

За його словами, ДВК після отримання такої інформації, а також на підставі численних заяв про підкуп виборців повинна була скласти відповідні протоколи і прийняти рішення про проведення нових виборів за мажоритарним округом № 9.

"Таке ж рішення мало бути ухвалене і по мажоритарному округу № 8 до обласної ради, тому що по ньому також ще 1 листопада надійшли заяви з проханням перерахунку голосів і зі скаргами на численні порушення виборчого процесу", - уточнив кандидат у депутати Олег Муртазін.

Однак, за його словами, міська ТВК не прийняла ніяких рішень по цій скарзі.

Замість цього на момент, коли ще протоколи не були складені, секретар міської ТВК залишив приміщення і разом із сторонніми особами (що є порушенням законодавства) раптово став виносити пачки бюлетенів з приміщення ДВК і вкидати їх до автомобіля, який є власністю керівника обласної організації Комуністичної партії .

Міліція не перешкоджала цим діям, оскільки, за їх поясненням, "подумали, що якщо завантажує бюлетені секретар ДВК, так має на це право".

Це порушення припинили самі кандидати в депутати: вони змусили секретаря ТВК повернути всі пачки з бюлетенями до приміщення ТВК. Такі дії відбувалися з застосуванням сили, упаковки були пошкоджені.

Солонтай: Таким чином, відбулося порушення упаковки виборчої документації, що теж є приводом для можливих фальсифікацій і причиною для проведення нових виборів
Зараз приміщення міської ТВК опечатано міліцією. Підсумки по Ужгороду за мажоритарними округами не підведені і не передані до обласної ТВК. Таким чином, результатів виборів до Закарпатської обласної ради поки що немає.

Нагадаємо, що мером Ужгорода обрали Погорєлова.




За матерiалами: УНІАН
Категорія: Ужгород | Переглядів: 372 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Гостре для Закарпаття питання – відселення жителів зі зсувонебезпечних територій спробував вирішити Олег Гаваші
В Україні повністю заборонять рекламу ліків
Погода у Закарпатті на 18 листопада 2009 року
В мировом океане найдены почти 18 тысяч неизвестных видов
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Самое лучшее настроение люди переживают в особое свободное время
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...