«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 16:51:06

Головна » 2011 » Квітень » 12 » В Ужгороді у Центрі соціального обслуговування допустили порушень на 85 тис. грн.



В Ужгороді у Центрі соціального обслуговування допустили порушень на 85 тис. грн.
15:10:19
 
 
Працівники Контрольно-ревізійного відділу в м. Ужгороді днями завершили планову ревізію фінансово-господарської діяльності за період 2009-2010 років в Ужгородському міському територіальному центрі соціального обслуговування.

Цей центр є бюджетною установою і, згідно з Положенням, утворений для здійснення соціального обслуговування та надання соціальних послуг громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги як за місцем проживання, так і в умовах стаціонарного, тимчасового та денного перебування. Територіальний центр також може надавати платні соціальні послуги.

Матеріали ревізії засвідчили, що незважаючи на соціальну спрямованість діяльності установи, її керівництвом було послаблено увагу за належним дотриманням стану фінансово-бюджетної дисципліни при здійсненні фінансово-господарської діяльності, що в кінцевому результаті призвело до порушень законодавства з фінансових питань на суму понад 84,9 тис. грн. Серед них - зайве використання і списання на видатки установи бюджетних коштів та списання матеріальних цінностей всупереч законодавству на загальну суму 54,2 тис. грн. Ревізією також встановлено недоотримання доходів установою на суму 12,7 тис. грн. Крім цього, встановлено інші порушення фінансової дисципліни на суму 18 тис. грн.

Слід зазначити, що із загальної суми встановлених фінансових порушень в ході ревізії фактично усунено таких та відшкодовано незаконних видатків на суму 22,3 тис. грн.

Посадових осіб об’єкту контролю, з вини яких допущені порушення, притягнуто до адміністративної відповідальності. Матеріали ревізії направлено до органів прокуратури та проінформовано відповідне управління Ужгородської міської ради.

Виходячи з вимог сьогодення щодо посилення фінансово-бюджетної дисципліни та ефективності використання бюджетних коштів та майна працівники контрольно-ревізійної служби в порядку співпраці з місцевими органами влади, прокуратурою та іншими правоохоронними органами продовжують бути на сторожі фінансових ресурсів держави, повідомляє контрольно-ревізійний відділ у місті Ужгороді.

За матеріалами прес-служба КРУ в Закарпатській області
 
Джерело: http://rionews.com.ua
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 371 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Ужгород: Цьогоріч організатори Параду наречених очікують більше 100 учасниць
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...