«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 08:13:05

Головна » 2011 » Квітень » 5 » В Ужгороді з'явиться більше сотні нових сакур



В Ужгороді з'явиться більше сотні нових сакур
16:50:24
 
Сьогодні про це повідомив Ужгородський міський голова під час міні-акції з благоустрою близь Генерального консульства Угорської Республіки в Ужгороді. Разом з представниками консульства та міської влади мер висадив кілька сакур на Православній набережній. Генеральний консул Угорської Республіки в Ужгороді Йожеф Бачкаі зауважив, що рік, під час якого Угорщина головує у парламенті Європейського Союзу, знаменний акціями, що стосуються проведення добровільних робіт країнами-членами ЄС.
 
«До цієї програми ми приєднали й Ужгород. Як бачимо, за участі Консульства в обласному центрі Закарпаття проводяться різні волонтерські роботи. Сьогодні ж спільно з міським головою Віктором Погорєловим ми висадили сакури», - зазначив дипломат, подарувавши усім учасникам акції значки, які символізують причетність людини до добровільних робіт. Перед дипломатичним представництвом прибирали, вапнували старі дерева і саджали нові, а саме сакури. Ці дерева, своєрідний бренд Ужгорода, символізують спільні мрії про те, щоб місто над Ужем було гарним і доглянутим.
 
Міський голова Віктор Погорєлов розповів, що триває місячник благоустрою, під час якого в Ужгороді не лише прибирають, облаштовують парки і сквери, а й посадять кількасот дерев. Так, цієї суботи, 9 квітня на Слов'янській набережній Ужа в напрямку Боздоського парку висадять більше ста деревець японської вишні, утворюючи таким чином найдовшу сакурову алею у Європі, яка має сягнути двох кілометрів. Загалом мер позитивно оцінив перебіг місячника благоустрою, зазначивши, що ужгородці радо взялися за весняне порядкування. "Я пишаюся містом і його мешканцями", - сказав міський голова.
 
Віктор Погорєлов розповів, що для робіт з благоустрою і вивезення сміття задіяні всі комунальні служби й повідомив, що в мерії працює штаб акції "Чисте Місто", яка відбудеться з 9 по 16 квітня і має на меті залучити до прибирання чим більше городян. Власне "місячник" триватиме до 22 квітня і ним передбачено чимало заходів з облаштування міста, зокрема його зелених зон і подвір’їв, а також оголошено конкурс на найкрасивіший і найоригінальніший благоустрій, -повідомили газеті «НЕДІЛЯ» у прес-службі Ужгородської міської ради.
 
 
 
Категорія: Ужгород | Переглядів: 359 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
В Ужгороді пройде прес-конференція членів Національної спілки фотохудожників України
Корчму-музей “Деца у нотаря” в Ужгороді відвідає найсильніший у світі угорець
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...