«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 11:02:47

Головна » 2009 » Листопан » 6 » Верховна Рада - за хімічну кастрацію педофілів



Верховна Рада - за хімічну кастрацію педофілів
11:17:14
Комітет Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності одностайно підтримав законодавчу ініціативу народних депутатів щодо посилення кримінальної відповідальності за злочини проти статевої свободи і недоторканості неповнолітніх.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі першого заступника голови Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимира СІВКОВИЧА.

Окремо члени комітету ВР підтримали проект постанови, яка запроваджує комплекс організаційно-правових заходів, що дозволять ефективно захистити дітей та унеможливити факти педофілії і сексуального насильства в Україні.

Як повідомляв УНІАН, 15 жовтня у ВР було зареєстровано законопроект про посилення кримінальної відповідальності за злочини проти статевої свободи та недоторканості неповнолітніх. Автором законопроекту є В.СІВКОВИЧ.

Проект закону передбачає запровадження процедури хімічної (фармакологічної) кастрації особи, що вчинила злочин проти статевої свободи та недоторканості неповнолітніх або суспільно небезпечне діяння, що підпадає під ознаки складу такого злочину. Мета - унеможливлення вчинення нового акту педофілії або іншого суспільно небезпечного діяння цією ж особою. Проект закону передбачає доповнення Кримінального кодексу України новим розділом, який запроваджує примусову хімічну кастрацію.

Процедура хімічної кастрації полягає у застосуванні до особи спеціально визначених законодавством медичних препаратів, які унеможливлюють подальшу фізіологічну сексуальну потенцію злочинця-педофіла. Згідно з законопроектом, примусовий захід протидії вчиненню злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітніх застосовується судом довічно незалежно від призначеного покарання (ув‘язнення) або застосованих примусових заходів медичного характеру щодо осіб, визначених Кримінальним кодексом.
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 419 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...