«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 03.12.2024, 21:11:54

Головна » 2010 » Вересень » 10 » Виноградне лікування



Виноградне лікування
12:13:16
Тим, хто хоче відстрочити старість, потрібно зараз активно налягати на виноград: він лікує серце, відновлює пам`ять плюс до того багатий на антиоксиданти. А для різноманітності можна приготувати цілюще молоде вино-бурчак за рецептом відомого українського натуропата Олени Світко.

«У мене на дачі якраз достиг темний виноград. Я його зрізаю, не мию (на ягодах знаходяться дріжджі). На 1 кг ягід беру 100 г цукру, всю цю масу добре руками передавлюю, і вона стоїть у мене 3 дні, — розповідає Олена Віталівна. — Потім пропускаю через марлю або через сито, виходить чистий виноградний сік. Я його виливаю в бутель і ставлю затвор. А масу, що залишилася, заливаю кип`ятком з розрахунку на 1 кг маси 1 л кип`ятку. Все це стоїть 3дні, потім проціджую, переливаю в бутель і — під затвор з трубочкою. Через 3 дні, коли і перша, і друга субстанція починають пінитися, я все це змішую, розливаю в пляшки, закупорюю і починаю пити». А випити бурчака, за словами Олени Світко, потрібно 7 л. «Це рівносильне переливанню крові, настільки добре бурчак чистить її».

У хід у Олени Вітальевни йдуть не тільки ягоди, але і кісточки. «Це міф, що вони можуть спровокувати апендицит. По-перше, їх краще добре пережовувати. А по-друге, навіть якщо ви їх не розжуєте, вони добре розчиняються в кишечнику», — говорить вона. Їсти кісточки потрібно, тому що в них міститься величезна кількість виноградної олії, а вона є відмінним антиоксидантним засобом.

Олена Світко рекомендує також їсти і листя винограду. «Це відмінний загальнозміцнюючий засіб. Воно корисне для шлунку, для підшлункової». Природно, їсти його потрібно не в сирому вигляді. «Зберіть листя, заморозьте і потім використовуйте замість капустяного листя в приготуванні голубців», — радить лікар-натуропат.
 
unian.net
 
Категорія: Здоров’я | Переглядів: 411 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Український грабіжник тероризує Нью-Йорк: він став ворогом №1 для ФБР
Муніципальна міліція та комунальники демонтували незаконну тимчасову споруду
Чорнобиль визнано найекзотичнішим у світі місцем для туризму
Обама оголосив про завершення війни в Іраку
У столиці Росії заборонять вигулювати собак у нетверезому стані
В Ужгороді відкрилася IX Міжнародна виставка-ярмарок “Тур’євроцентр-Закарпаття 2010″
Погода у Закарпатті та Ужгороді 29 вересня
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...