«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 04.05.2024, 06:46:14

Головна » 2009 » Вересень » 10 » Віталій Кличко готовий битися з братом



Віталій Кличко готовий битися з братом
13:18:12
Чемпіон WBC у надважкій вазі Віталій Кличко заявив, що його двобій проти молодшого брата, чемпіона WBO і IBF/IBO Володимира Кличка поки знаходиться в області припущень, тим більше, що їх мати завжди була категорично проти цього.

 

Тим не менше, Віталій зазначив, що «немає нічого неможливого», і в тому випадку, якщо хто-небудь з них стане володарем останнього титулу за версією WBA, який поки не належить братам, одному з них доведеться якимось чином віддати пальму першості іншому.

"Що стосується поєдинку проти мого брата, я знаю, що Володимир зараз найсильніший у надважкій вазі. У Володимира приголомшливий послужний список. У мене теж, однак ми не хочемо розбивати серце нашої мами, - сказав Віталій. – Зараз я сконцентрований на двобої проти Кріса Арреоли, однак якщо ви запитаєте: чи зустрінуся я коли-небудь зі своїм братом, я відповім, що немає нічого неможливого. На даний момент ми володіємо трьома з чотирьох чемпіонських титулів у надважкій вазі. Проте якщо б ми повністю контролювали титули, одному з братів можливо довелося б піти. Втім, це просто припущення. Подивимося, що покаже нам майбутнє".

Нагадаємо, що 26 вересня Віталію Кличку належить провести поєдинок проти першого номера рейтингу WBC 28-річного американця Кріса Арреоли, і 38-річний Віталій зазначив, що ключовим фактором у цьому бою стане його досвід, який допоможе йому нокаутувати Ареолу, який ще жодного разу не програвав.

"Кріс Арреола дуже небезпечний і сильний боксер. Перемогти його буде непросто, – зазначив Віталій. – Кріс Арреола – мужній і володіє сильним ударом. У нього є все, щоб стати чемпіоном. Однак у нього немає мого досвіду. Я готовий провести всі дванадцять раундів, але краще, коли обидва суперники виходять на ринг з бажанням нокаутувати суперника. Мені шкода моїх суперників, але я повинен показати свій клас, і довести, що я сильніший. Я доведу свою перевагу за рахунок свого досвіду".
 
 
Категорія: Спорт | Переглядів: 432 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Україна допустить Росію до приватизації своїх стратегічних підприємств
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
Вчені видали каталог усіх живих істот Землі
Американські вчені викрили причину жіночої зради
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...