«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 30.04.2024, 04:10:07

Головна » 2011 » Березень » 24 » Внутрішні війська міністерства внутрішніх справ України готуються відзначити 19 річницю



Внутрішні війська міністерства внутрішніх справ України готуються відзначити 19 річницю
17:00:32

 
Це тільки на картинці та в фільмах так легко все й ефектно. Навіть вправні бійці після подолання перешкод стоять захекані.

Олексій, боєць спецпідрозділу "Барс”: "Препятствие тяжело в гору поэтому так тяжело дышим, тренируемся, но стараемся всё быстро делать”.

Це через Євро 2012 спецпризначенці вчаться наводити лад за європейськими стандартами. Багато чого перейняли у французьких жандармів.

Микола Мишакин, заступник командувача внутрішніх військ: "Перше, що ви побачили – елементи, це елементи висотної підготовки, це - червона і синя смуги - код національної жандармерії Франції. І якщо ми йдемо до Європи то загальноєвропейська тактика всіх загальновійськових формувань з поліцейським статусом держав ЕС повинна використовуватись що ми і робимо”.

Проте, на відміну від французів, які вогняне прикриття ведуть тільки зі зброї з коротким дулом, наші вміють посівати свинцем і з кулеметів, і з пістолетів.

Максим у спецпідрозділі з осені. Йому вісімнадцять. Каже, що зробили тут мужнім. Навіть до одруження дозрів.

Максим, боєць спецпідрозділу "Барс”: "Любимая, так точно, Надя, я тебя люблю и скоро мы увидимся”.

А в тутешній підрозділ анти-терору "Омега” бійці ходять, як на роботу.

І не зарплатня в 3500 снайпера Єгора приваблює, а особлива романтика життя. Адже навчився не тільки рукоприкладства, а й рукоділля. Цей стильний зелений халатик пошив сам із клаптиків тканини та радянської сітки для продуктів. Витратив аж місяць.

Єгор, снайпер спецпідрозділу в боротьбі з тероризмом "Омега”: "Сеточка, ну, это самостоятельно находил, всевозможные подручные материалы, которые нужны было для себя, конечно же, для себя. Продаются, но каждый делает под себя, рост размер, я например, высокий, если будет другой размер, может не подойти. Она должна быть легкая и не должна впитывать влагу”.

Тутешні снайпери дуже люблять комфорт, тож під себе переробляють навіть власну гвинтівку.

Утім недовго залишилося робити власноруч, невдовзі засоби захисту закуплять у Китаї.

Сергій Яровий, командувач внутрішніх військ МВС України, генерал-лейтенант: "В Китае их очень много которое более эффективно подходит. В прошлом году был в Китае и уже есть наработки”.

Цим військовикам цуцикам ніяких обладунків не треба, вони й так щодня хапають злодіїв, як то кажуть, гарячим слідом.

Олександр Денисюк, керівник кінологічної служби, майор: "Легендарність собаки, що вона добре йде по запаху, сліду, може йти кілометр два три до п’яти кілометрів , з давністю до 1–2 години”.

Перевірити на міцність щелепи вівчарки наважився й журналіст "Нового”.

Олександр Денисюк, керівник кінологічної служби, майор: "Хочете якщо повністю адреналіну можемо це влаштувати. Не скажу, що не боляче, але головне себе перебороти, це як стрибнути с парашутом. Знаєте, що тебе не покусає, але трохи страшнувато”.

Руслан Васін, журналіст: "Чесно кажучи, мені дуже страшно. Ви подивіться, як ці собаки вже реагують на мене, подивіться на їхні очі, подивіться”.

Навіть такий захисний костюм за 2 тисячі гривень не врятував від синців. Собака намертво стиснула щелепи та прийомом самбо завалила додолу. Злочинцеві – буде непереливки. Після перевірки щелеп нам дозволили зняти стрес. Ось із цього протитанкового гранатомету.

 

 


Джерело: http://www.novy.tv
Категорія: Україна | Переглядів: 454 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
Британские врачи рекомендуют лечить наркоманов героином
Закарпаття: Відзнаки журналістам краю вручив губернатор Олександр Ледида
Стартовала третья акция "7 чудес Украины": Выбирают лучшие замки
Азаров скоротив понад 100 "зайвих" відомств при уряді
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...