«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 11:51:37

Головна » 2009 » Грудень » 17 » Володимир Турчинський міг померти через вживання анаболіків



Володимир Турчинський міг померти через вживання анаболіків
12:33:35
Прощання з відомим шоуменом Володимиром Турчинським, за попередніми даними, відбудеться в п'ятницю 18 грудня в храмі на Вешняках.

ЗМІ продовжують обговорювати смерть 46-річного Турчинського, який раптово помер. Як і раніше, основною причиною його смерті називають інфаркт. СКП РФ у Московській області почав дослідчу перевірку за фактом його смерті.
Була висунута версія, що інфаркт могло викликати вживання Турчинським стимулюючих речовин для нарощування м'язів. Якщо вживання анаболіків спортсменом буде доведено медиками, то воно, швидше за все, і стало основною причиною смерті.
Paparazzi

Як розповів лікар вищої категорії, кардіолог Микола Абрамовський, анаболіки качають м'язи, серце при цьому не встигає працювати і не може забезпечити кров'ю всю м'язову масу. Наслідком такого навантаження на серце може стати інфаркт. За словами колишнього лікаря збірної Росії з футболу Юрія Василькова, багато спортсменів, які вживали анаболіки, в районі 50 років починають страждати усілякими захворюваннями.

Як стало відомо, Турчинський три тижні тому звертався у військово-морський госпіталь зі скаргами на біль у грудях. Він пройшов обстеження, але воно не виявило жодних порушень. Він робив плазмафероз. З точки зору кардіології, процедура абсолютно безпечна. Плазмаферез допомагає звільнити організм людини від токсинів, причиною появи токсинів можуть бути як раз анаболіки.
Керівник центру екстракорпоральних методів лікування клініки "Медс", в якій, за деякими даними, Турчинський міг проходити плазмаферез, професор Геннадій Коновалов відмовився підтвердити, що шоумен лягав до цієї клініки. Однак Коновалов пояснив, що якщо б така процедура викликала у пацієнта ускладнення, то він помер би не пізніше, ніж через годину після неї, а не на наступний ранок.
Як повідомлялося раніше, Турчинський помер у своєму заміському будинку близько п'ятої години ранку. За даними слідства, шоумен прокинувся від того, що відчув себе погано, відразу після цього він впав на підлогу і втратив свідомість. До приїзду лікарів викликаної дружиною бодібілдера "швидкої допомоги" він був уже мертвий.
 
 
Категорія: Гола правда | Переглядів: 449 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Гривні загрожує обвал до 16 гривень за долар
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...