«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 14.05.2024, 07:53:29

Головна » 2010 » Липень » 12 » З київської мерії від перевірок СБУ масово тікають чиновники



З київської мерії від перевірок СБУ масово тікають чиновники
11:22:52
Служба безпеки України найближчим часом не планує затримань київських чиновників, проте після візитів силовиків до мерії вони масово йдуть у відпустки і на лікарняні. У свою чергу, правоохоронці розслідують факти передачі підставним людям земельних ділянок у столиці.

Після візиту СБУ в кабінет секретаря Київради Олеся Довгого і п'ятничного візиту слідчих до земельної комісії Київради, чекати гостей варто в управлінні містобудування і архітектури, а також у главку комунальної власності - до цих напрямів у нової влади, як неодноразово озвучував перший заступник мера Олександр Попов, пильна увага.

Чиновники і депутати, що займаються фінансовими і земельними питаннями, масово йдуть у відпустки і на лікарняні. Так, начальник управління Київради з питань землекористування Світлана Макєєва, в якої 9 липня проводили обшук, пішла у відпустку одразу після візиту бійців "Альфи" до Довгого. Голова земельної комісії Олексій Євлах також не на роботі. "У нього проблеми з серцем після давньої аварії, він лікується в клініці "Борис", - сказав депутат від Блоку Черновецького Віктор Гринюк.

Мер Леонід Черновецький вже більше тижня знаходиться за кордоном - він відлетів на приватному літаку до Швейцарії. Щоправда, на дні народженні президента він був. "Я його бачив у Віктора Федоровича, нікого з його заступників не було. Черновецький сказав, що ще буде у відпустці", - повідомив глава комітету Верховної ради з питань правосуддя Сергій Ківалов.

"Робота ведеться не проти когось конкретно, просто ця влада в Києві зробила багато поганого, потрібно навести лад", - пояснив Ківалов. Джерело в АП це підтвердило. "Зараз завдання - це усунути від влади усіх цих кумів, сватів, зятів мера. Але гучних затримань до осені, принаймні, не буде", - розповіло джерело.

П'ятничний візит правоохоронців поки завершився нічим. "Буде проведено обшук, більше ні про що сказати не можу", - заявив прес-секретар СБУ Марина Остапенко. У самій земельній комісії сказали, що всі члени комісії були допитані слідчими ще в четвер, а в п'ятницю просто вилучили деякі документи. "Ніхто не був затриманий, усе пройшло тихо і мирно". За словами Ківалова, зараз СБУ порушила справу лише по факту, конкретних підозрюваних ще немає.

Справу, нагадаємо, відкрито по статті 362 КК "Несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах і автоматизованих системах управління, здійснені особою, яка має право доступу до неї". Йдеться про злом комп'ютерної системи із земельними актами. За версією слідства, земельні ділянки передавалися підставним людям
 
tsn.ua
 
Категорія: Україна | Переглядів: 347 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Ріо-де-Жанейро крокодили заповзають у двори місцевих жителів
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Самые лучшие современные кроссовки вредны для ног
У Китаї виявили новий вірус СНІДу, що передається через кашель
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...