«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 08:58:45

Головна » 2010 » Вересень » 27 » "Закарпатгаз" продовжує знущатися над мешканцями Ужгорода



"Закарпатгаз" продовжує знущатися над мешканцями Ужгорода
12:59:58
 
Будучи монополістом, "Закарпатгаз" продовжує відключати від газопостачання цілі ужгородські багатоповерхівки з квартирами, обладнаними автономним опаленням, а також квартири мешканців, у яких із газових приладів тільки кухонна плита.

Підготовка міського господарства до опалювального сезону була головним питанням, що виносилося цієї середи на засідання виконкому.

Не випадково міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк попросив прокурора Ужгорода звернути увагу на самоуправство ВАТ "Закарпатгаз".

Будучи монополістом, "Закарпатгаз" продовжує відключати від газопостачання цілі ужгородські багатоповерхівки з квартирами, обладнаними автономним опаленням, а також квартири мешканців, у яких із газових приладів тільки кухонна плита. Згідно з інженерно-технічною документацію, зовнішні труби саме для газових плит були передбачені, а отже потребують заміни. Однак страждають цілі будинки без з’ясовування з боку цього ВАТ, чи є у квартирі нелегальні газові котли.

Два тижні серед нових "жертв" "Закарпатгазу" будинок № 20 по вул. Достоєвского. Мешканці збираються захищати свої інтереси у відповідних правових інстанціях.

Загалом із 474 міських багатоповерхівок 353 від центрального теплопостачання вже від’єдналися, ще 22 висотки отримали дозволи виконкому на від’єднання від систем ЦО. Лишень 9 % помешкань будуть у цьому опалювальному сезоні грітися централізовано: із 23 050 квартир 20 672 від’єдналися від ЦО, ще 91 квартира отримала дозвіл цього тижня.

Як повідомив прес-секретар міського голови Олег Подебрій, малозабезпеченим і одиноким ужгородцям допомагає міський бюджет: за останні 3 роки індивідуальне опалення встановили у 172 квартирах.

"Неодмінним елементом підготовки до осінньо-зимового періоду є і впорядкування покрівель. Поточний ремонт, за планом, мав бути проведений на 130 з них, а вдалося на 142, що, звісно, радує; покрівлі ж 13 будинків відремонтували капітально. Загалом із бюджету на це виділено 1 млн. грн., станом на 20 вересня всі кошти вже освоїли. Також побілено 165 під’їздів, замінено 200 дверей та вікон", — поінформував Олег Подебрій.
 
 
 
 
 

 



Категорія: Закарпаття | Переглядів: 359 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Погода у Закарпатті та Ужгороді 22 листопада
Уряд ліквідував Держінспекцію по охороні землі
Таїландська авіакомпанія почала приймати на роботу бортпровідників-транссексуалів
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...