«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 04:43:13

Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Закарпатська "Батьківщина" представила першу п’ятірку до обласної ради



Закарпатська "Батьківщина" представила першу п’ятірку до обласної ради
10:46:27
 
12 жовтня в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція кандидатів у депутати Закарпатської обласної ради від партії «ВО «Батьківщина».
До першої п’ятірки кандидатів від «Батьківщини» до обласної ради увійшли: Олександр Кеменяш, голова обласної організації партії «ВО «Батьківщина», Народний депутат України, Іван Курах, головний лікар Ужгородської міської центральної клінічної лікарні, депутат обласної ради, Андрій Сербайло, перший заступник голови Закарпатської обласної ради, Антон Ліврінц, перший заступник голови обласної організації партії «ВО «Батьківщина», депутат обласної ради, Михайло Качур, директор заводу «Ужгородський Турбогаз», депутат обласної ради.
Андрій Сербайло розповів, що названа п’ятірка кандидатів на партійній конференції була затверджена одноголосно. Політик висловив сподівання, що вибори, попри недосконалість закону і зловживання опонентів, все ж відбудуться чесно. Андрій Сербайло звернувся до журналістів та усіх громадян, причетних до виборів, з проханням посприяти цьому, не допустити будь-яких незаконних дій.
Іван Курах, депутат трьох скликань обласної ради розповів, що протягом усіх років роботи намагався якомога більше допомогти мешканцям гірських районів (родом депутат з Воловеччини, мешкав і на Міжгірщині). За останню каденцію багато вдалося зробити для Ужгородської міської лікарні, зокрема, закуплено дороговартісні сучасні апарати, -- сказав І. Курах.
Антон Ліврінц, перший заступник голови обласної організації партії «ВО «Батьківщина», депутат обласної ради повідомив, що в області кандидатами партії «Батьківщина» закриті практично всі виборчі округи, хоча кілька людей відмовилися балотуватися від неї через тиск з боку інших політичних сил.
Михайло Качур, директор заводу «Ужгородський Турбогаз», депутат обласної ради зауважив, що особливістю цьогорічної виборчої кампанії знову стала зміна законодавства. «Цього разу до участі у виборах допускаються партійні організації, тому бренд «БЮТ» замінено саме на партійну організацію ВО «Батьківщина», яка й була основною складовою Блоку Юлії Тимошенко», -- наголосив депутат. Щодо роботи у складі обласної ради, Михайло Качур підкреслив, що кожен депутат від «Батьківщини» активно працював протягом усієї каденції – бютівці подавали депутатські запити, звернення, коригували суть рішень, які приймалися радою для закарпатців.
Андрій Сербайло підсумував: «Ми впевнені, що, які на минулих виборах, виборець підтримає нашу політичну силу. Нам не соромно за жодне голосування в обласній раді. Не голосували ми виключно за майнові, земельні питання, які не йшли на користь територіальним громадам. І виявилися праві, бо чимало таких рішень оскаржені і визнані незаконними у судах. У наступному скликанні обласної ради продовжимо плідну роботу для розвитку краю».
 

 
Категорія: Політика | Переглядів: 345 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Офіційний курс валют на 27 липня
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...