«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 06:34:12

Головна » 2011 » Квітень » 20 » Закарпатська красуня готується до «Королеви України» у готелі, де святкували весілля Ані Лорак



Закарпатська красуня готується до «Королеви України» у готелі, де святкували весілля Ані Лорак
08:48:46
 
Закарпатська красуня Іветта Божар разом з іншими фіналістками Національного конкурсу краси «Королева України 2011» вже прибула до Туреччини, де триватиме підготовка дівчат до фіналу змагання.

Упродовж 12 днів красуні з різних регіонів країни спілкуватимуться з журналістами медіаресурсу «Обозреватель», братимуть участь в інтелектуальному конкурсі та вивчатимуть програму фінального шоу, що відбудеться в Києві у травні. Одна з основних тем спілкування з дівчатами – глобальні екологічні питання.
 
Дівчата також презентували батьківщину та свій регіон. За словами самих красунь, організатори вимагають дотримання суворої дисципліни, кожен день підготовки чітко розплановано.
 
Організатори конкурсу обрали для підготовчого етапу одні з найкращих 5-зіркових готелів Туреччини у м. Белек – «Ріксос» та «Адам і Єва», де святкувала своє весілля Ані Лорак.
Перш ніж потрапити до числа фіналісток конкурсу, Іветта успішно пройшла кілька кастингів, у тому числі телевізійний етап на телеканалі «Перший національний» (у першому відборі конкурсу, в листопаді, брали участь майже 3 тис. дівчат). Дівчат-претенденток поділили умовно на 4 стихії – земля, вода, вогонь і повітря.
 
Саме у стихії «земля» виступала Іветта – у дивовижній сукні з колосків берегівського дизайнера Тетяни Манько, ідею якої майстерно втілили у майстерні Закарпатського народного хору. До участі у конкурсі дівчину делегувала і готували очільниці громадської організації «Красуні Закарпаття» Наталія Ворона та Анжеліка Пащенко-Висіч.
Побачити фіналісток конкурсу можна буде цієї суботи, 23 квітня, на «Першому національному», де о 15.20 транслюватимуть черговий етап конкурсу. Під час шоу буде оголошено номер для смс-голосування, за яким можна буде відсилати повідомлення, щоб підтримати Іветту, яка представляє рідне Закарпаття на всеукраїнському конкурсі.
 
Іветта Божар у листопаді 2010 року стала Першою Віце-міс на конкурсі «Міс Україна Поділля». Іветті незабаром виповниться 16 років, дівчина мешкає у м. Берегово та вчиться у школі. Захоплюється вивченням математики, зокрема, логічними вправами, малюванням. Володіє чотирма мовами.
 
 
Категорія: Цікаво | Переглядів: 424 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
В Ужгороді пройде прес-конференція членів Національної спілки фотохудожників України
Корчму-музей “Деца у нотаря” в Ужгороді відвідає найсильніший у світі угорець
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...