«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 11:04:04

Головна » 2009 » Листопан » 3 » Закарпатські жінки за кермом роблять біду…



Закарпатські жінки за кермом роблять біду…
09:06:39
 
В останні роки на наших дорогах побільшало жінок за кермом, причому представниці чарівної статі в основному їздять на швидкісних і дорогих іномарках. Здавалося б, нічого поганого в цьому немає. Жінці треба й дитину в школу чи дитсадок відвезти, й на роботу вчасно прибути.

 

На відміну від чоловіків,  пані і панянки за кермом практично не вживають алкогольних напоїв, їздять акуратніше. І все ж статистика переконливо свідчить: жінки-водії, особливо з незначним досвідом водіння, дедалі частіше скоюють дорожньо-транспортні пригоди, в яких гинуть та калічаться люди.

 

Автор цього матеріалу сам заледве не потрапив в Ужгороді під колеса “Фольксвагена”, за кермом якого перебувала молода блондинка. Вона мило теревенила по “мобілці” і зовсім не бажала бачити пішохода, котрий переходив дорогу... на пішоходному переході, і то не будь-де, а просто біля облуправління грізного СБУ! Не знати, якими б були наслідки, якби  в останню мить я не відскочив убік. А що красуня за кермом? Навіть не пригальмувавши й не відклавши телефона, поїхала собі...

 

Звісно, не можна причісувати всіх під один гребінець, кидаючи тінь на всіх жінок за кермом. Однак і чоловікам, котрі купують своїм коханим подарунки у вигляді “сталевого коня”, слід пам’ятати: недосвідчені водії (а такими і є більшість молодих панянок за кермом) завжди були і залишаються джерелом посиленої небезпеки на дорозі.

 

Свідченням цього – кілька «свіжих» прикладів. В одному із сіл Хустського району 35-річна жінка не впоралася з керуванням свого автомобіля "Дейво-Ланос" i допустила зiткнення з вантажівкою “КамАЗ”. Потерпіла потрапила у лікарню із серйозними травмами.

 

Близько півночі на об’їзній дорозі, що на виїзді з Ужгорода, іномарка темного кольору збила відразу двох пішоходів: чоловіка й дружину. Травмовані люди у важкому стані потрапили на лікарняне ліжко, а водiй іномарки з мiсця пригоди зник. Невдовзі за підозрою в скоєнні злочину було затримано побитий автомобіль "Фольксваген", яким керувала 30-річна жителька Ужгородського району.

 

У Мукачівський міськвідділ міліції пізно ввечері надiйшло повiдомлення вiд невiдомого чоловiка про те, що  невстановлений автомобіль, який з мiсця подiї зник, на одній з вулиць міста скоїв наїзд на людину. Потерпілий від отриманих травм помер. Як і в попередньому випадку, утікача знайшли. Співробітники ДАІ затримали іномарку з характерними для ДТП пошкодженнями. За її кермом перебувала місцева пані.

 

А близько 22-ї години в селі Нелiпино Свалявського району машина збила велосипедиста. Травми виявилися для нещасного несумісними з життям. Водій невстановленого авто також поспішив ретируватися. Було введено план "Перехоплення", під час якого особу водія злощасного автомобіля, котрий смертельно травмував 50-річного неліпинця, вдалося встановити. За підозрою в скоєнні наїзду затримали 25-річну жительку Сваляви, яка того вечора керувала автомобілем “Лада”.  Машину  доставили на штрафмайданчик, а на її власницю тепер очікує кримінальна відповідальність.

 

Володимир ПАВЛЮХ
 
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 503 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...