«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 14:08:48

Головна » 2009 » Грудень » 19 » Закарпатських міліціонерів вітають зі святом гості



Закарпатських міліціонерів вітають зі святом гості
08:57:26
 
З нагоди Дня міліції України в клубі закарпатської міліції відбулися урочисті збори. Привітати правоохоронців з їхнім професійним святом прийшли начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами Закарпатської ОДА Михайло Туряниця, заступник голови обласної Ради Василь Брензович, начальник відділу головного управління юстиції Наталія Панова, голова Закарпатського господарського суду Надія Ващиліна, перший заступник прокурора області Анатолій Петруня, начальник УСБУ Володимир Рокитський, перший заступник голови Апеляційного суду області Микола Крегул, начальник обласної установи виконання покарань Василь Фецинець, голова ДПА області Мирослав Хом'як, начальник управління податкової міліції Володимир Гера, начальник Чопської митниці Йосип Штробля, заступник начальника Ужгородської митниці Віктор Іванов, заступник начальника Виноградівської митниці Ярослав Андрійцьо, військовий обласний комісар Михайло Ферко, представники поліцейських установ з Угорщини, Словаччини, Румунії та інші представники правоохоронних та фінансових структур.
 
Урочисті збори розпочалися з Державного гімну та внесення Прапора ГУМВС в Закарпатській області. З вітальним словом до присутніх звернувся начальник ГУМВС генерал-майор міліції Павло Кононенко. Керівник закарпатської міліції, зокрема, відзначив внесок правоохоронців краю у боротьбу з криміналітетом. Хвилиною пам'яті присутні вшанували тих міліціонерів, хто загинув від рук злочинців, захищаючи мир і спокій громадян. А напередодні закарпатські міліціонери разом з представниками іноземних делегацій вшанували пам'ять загиблих колег покладанням квітів до пам'ятника на Православній набережній в Ужгороді. Попри те, що українській міліції лише 18 років, міліції Закарпаття цими днями виповнилося уже 65 років.
 
29 листопада 1944 року Постановою Народної Ради Закарпатської України було винесено рішення "Про створення народної міліції", яку очолив Герой Радянського Союзу Олександр Тканко. Саме з цієї нагоди нещодавно з друку вийшла книга "Міліція Закарпаття". Крім того, керівництво ГУМВС прийняло рішення щороку в листопаді відзначати річницю заснування закарпатської міліції. Генерал Павло Кононенко згадав добрим словом і тих, хто вносив та примножував позитивні тенденції в роботі міліції. З непоганими здобутками правоохоронці краю підійшли до свого професійного свята. За вправними цифрами стоїть копітка робота оперативників, недоспані ночі, сповнені небезпеки і тривог. Павло Кононенко вручив "Знак Пошани ГУМВС України в Закарпатській області" багатьом офіцерам та гостям. До речі, цей знак започатковано лише цього року.
 
Гості, які виступили на зборах, відзначили добру взаємодію міліції з іншими правоохоронними структурами та побажали стражам порядку завжди живими і здоровими бути в строю. Після завершення урочистостей відбувся святковий концерт.
 
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 402 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
У США ховають чорних кішок: у Halloween на них полюють сатаністи
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...