«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 13:35:02

Головна » 2009 » Листопан » 23 » Закарпаття: 20-річний хлопець зарізав усю свою сім’ю



Закарпаття: 20-річний хлопець зарізав усю свою сім’ю
12:49:39
В одному з будинків на вул. Партизанській у Сваляві виявили вбитими 46-річного господаря Михайла, його 40-річну дружину Анжеліку та їхню семирічну доньку Моніку.

Подружжя працювало у ресторані одного з місцевих санаторіїв, виховувало двох дітей: 20-річного Івана та семирічну Моніку. Проживали в будинку, зведеному колись Анжелиними батьками, які свого часу розлучилися, а будинок розділили навпіл. Батько потім мешкав в одній половині, а коли помер, там оселилися його родичі. Анжела проживала з матір’ю. Ненька згодом вдруге вийшла заміж і переїхала з вітчимом у його помешкання. Так півбудинку залишилося доньці та її сім’ї.
У вітчима склалися добрі стосунки з прийомною дочкою. Мав старий навіть ключ від обійстя, настільки йому довіряли.
Того дня зранку вітчим також зателефонував, однак трубку ніхто не брав. Чоловік припустив, що це через несправність на лінії. Своїми припущеннями поділився з дружиною. Тому особливої уваги на це не звернули, бо зв’язок часто давав збої. Однак післяобідньої пори до старих зателефонувала родичка, яка працює разом з донькою, і повідомила, що Анжела чомусь не вийшла на роботу.
Жінка розповіла, що телефонувала їй, ходила до неї додому, але двері були зачинені і ніхто не відповідав.
Після цих слів вітчим сам подався на вулицю Партизанську. Та і йому ніхто не відчинив двері, а свій ключ від помешкання чоловік забув взяти. Подався додому по ключ.
Звідти з дружиною вже приїхали на таксі. Коли відчинили вхідні двері та зайшли всередину, то побачили, що у кімнаті вкупі непорушно лежали закривавлені тіла доньки, зятя, а поруч – маленької внучки. Невдовзі збіглися сусіди, викликали швидку, поінформували міліцію. Однак медикам залишалося хіба що констатувати смерть усіх трьох.
Великих статків загиблі не мали, отож мотив убивства задля наживи відпав відразу. Ніби ні з ким не ворогували, між собою не скандалили, із сусідами не конфліктували. Відтак розшуковики найперше звернули увагу на відсутність сина у будинку. Невдовзі судмедексперти дали заключення: жахлива драма розігралася десь після півночі. Сина сусіди звечора бачили вдома, тому саме він зміг би пролити світло на криваві події. Однак Івана ніде не було.
Поки на місці працювали експерти та слідчі, оперативники, дільничні міліціонери та кінологи зі своїми чотириногими помічниками, тривали пошуки юнака. Майже цілу ніч шукали хлопця і тільки вдосвіта його знайшли в одному з урочищ на околиці Сваляви. Геть мокрий, озлоблений, переляканий постав Іван перед правоохоронцями. Спершу молодик гаряче заперечував свою причетність до скоєння злочину.
Далі зізнався: спершу буцімто під час суперечки з батьком кілька разів ударив того ножем. Коли ж на допомогу кинулася мати, убив і її. Не пошкодував навіть сестричку, яка з переляку стала кричати. Потім на ключ зачинив за собою вхідні двері. Майже добу у негоду блукав лісами й узгір’ями – переховувався.
У затриманого вилучили мобільний телефон, золоту каблучку та ланцюжок, які нелюд викрав у мами. Іванові ще доведеться пройти психіатричну експертизу, яка визначить його осудність. А от бабуся від пережитого потрапила в лікарню у стані коми.
Нагадаємо, нещодавно подібна трагедія сталася на Київщині. Син відрубав голову батькові сокирою.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 433 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
Партія регіонів назбирала 300 депутатів, щоб переписати Конституцію
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...