Берегівчани готують цікаву програму з виготовлення національних угорських страв зі свинини, коптіння ковбас на місці, дегустацію свіжо-копчених ковбасних виробів, а ще пригощатимуть домашнім вином.
Фестиваль пройде у селі Геча, Берегівського району.
У програмі:
07.00 – Збір команд перед будівлею с/ради, пригощання учасників конкурсу гарячим вином та домашньою горілкою, ловля та зарізання свиней, традиційне обпалювання свиней соломою
07.00 – 14.00 Виготовлення національних угорських страв зі свинини
07.00 – 18.00 Продаж та купівля страв, коптіння ковбас на місці, та дегустація свіжо-копчених ковбасних виробів
08.00 –18.00 Дегустація вин місцевих виноробів
13.00 – Відкриття
14.00 – 17.00 Культурно – розважальна програма в Гечанському будинку культури
17.00 – Нагородження переможців конкурсів
20.00 – Танці та розваги
Вісник Турінформу
|