«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 18:36:11

Головна » 2009 » Жовтень » 21 » Закарпаття: Адміністратор готелю «організувала» клієнту повію



Закарпаття: Адміністратор готелю «організувала» клієнту повію
15:35:17
 
Спiвробiтники міліцейського відділу по боротьбі з проституцією й торгівлею людьми зафіксували черговий факт звідництва. Адмiнiстратор одного з готелів Ужгорода органiзувала звiдництво 31-річної повії з 20-річним клієнтом. Сподівалася, мабуть, заробити на цьому, натомість має проблеми. За звідництво й створення місць розпусти закон передбачає кримінальну відповідальність-- аж до 5 років позбавлення волі.

 

ОБЕРЕЖНО, ШАХРАЇ!

 

У вівторок в міське управління міліції звернулась 85-річна мешканка Ужгорода з вулиці Жемайте. Старенька стала жертвою якоїсь пройдисвітки. Зранку в оселю пенсіонерки завітала невiдома жiнка, котра пiд приводом продажу олiї виманила вiд господині 3500 гривень. Звісно, не стало ні грошей, ні олії...

 

У скоєннi злочину пiдозрюється жiнка вiком 30-35 років, середньої тiлобудови, обличчя овальне, волосся пряме середньої довжини свiтлого кольору. Була одягнута в червону балонову куртку та чорнi штани.

 

Якщо вам щось відомо про цю особу, або про аналогічні випадки шахрайств, міліція просить повідомляти за тел.102, або в найближче відділення. А одиноким стареньким людям радимо не впускати до квартир незнайомців і не купуватися на будь-які пропозиції “допомогти”.

 

МІЛІЦІЯ ЗАКРИЛА ЧЕРГОВУ ПІДПІЛЬНУ ІГРОТЕКУ

 

В області тривають відпрацювання міліцією Інтернет-клубів, в яких надаються послуги забороненого в Україні грального бізнесу. Так, у вівторок ввечері правоохоронці навідалися в один із Iнтернет-клубів міста, що належить місцевому 45-річному підприємцю. Під час перевірки закладу було задокументовано факт незаконного надання послуг у сферi грального бiзнесу (органiзацiя азартних iгор через мережу "Iнтернет" шляхом прийняття ставок та вiдкриття рахункiв). Функцiонування закладу припинено.  

 

ЗЛОДІЄМ ВИЯВИВСЯ СПІВМЕШКАНЕЦЬ

 

У Мукачівський міськвідділ міліції звернулась мешканка Мукачева. Жінка поскаржилася, що її 40-річний спiвмешканець, ранiше судимий, викрав з її квартири золотi вироби, пляшку коньяку та особистi речi її сина. Міліціонери затримали крадія, речовi докази частково вилучено.

 

ЖІНКА ЗА КЕРМОМ ТРАВМУВАЛА ПОДРУЖЖЯ

 

У понеділок опівночі на об'їзній дорозі Ужгорода сталася ДТП. Іномарка збила двох пішоходів: чоловіка й дружину. Потерпілих з ушкодженнями різного ступеня важкості доставили до лікарні. Водій з місця пригоди втік. Невдовзі міліція розшукала винуватця аварії. Працівники ДАІ та карного розшуку затримали автомобіль "Фольксваген-Вента" з явними ознаками пошкодження внаслiдок ДТП. Керувала іномаркою 32-річна жінка, жителька одного з сіл Ужгородського району. Автомобіль помiщено на штрафмайданчик.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 469 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Шевчук зазначив, що говорити з Путіним можна і без "тремтіння колін"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...