«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 18:56:38

Головна » 2011 » Квітень » 22 » Закарпаття: Більшість депутатів Мукачівської міськради не підтримали громаду міста



Закарпаття: Більшість депутатів Мукачівської міськради не підтримали громаду міста
09:41:43
 
На сесії, що відбулася 21 квітня, депутати Мукачівської міськради не підтримали проект звернення до Уряду, НКРЕ з проханням підвищити мінімальну норму споживання електроенергії для населення зі 150 кВт/год. на місяць до 250 кВт/год.
 
У проекті рішення з цього питання, яке було внесено до порядку денного депутатською групою «Батьківщина» та роздано всім присутнім у залі депутатам, зокрема було зазначено: «Від імені громади міста Мукачева звернутися до Кабінету міністрів та Національної комісії з питань регулювання електроенергетики з проханням переглянути рішення про встановлення мінімальної норми споживання електроенергії для населення на рівні 150 кВт/год. на місяць, оскільки для переважної більшості громадян Мукачева та й взагалі Закарпаття, навіть при ощадливому споживанні електроенергії, цієї норми дотримуватися не є можливим.
 
Разом з тим запропонувати представникам Уряду та керівництву НКРЕ затвердити мінімальну норму споживання електроенергії для населення на рівні 250 кВт/год. на місяць, як таку, що враховує реальні потреби громадян. Звернутися до депутатів Закарпатської обласної ради з проханням підтримати це рішення Мукачівської міської ради та на найближчому засіданні ухвалити відповідне звернення до Уряду та НКРЕ від імені всієї громади Закарпаття».
 
За це рішення проголосували тільки 15 із 36 присутніх у залі депутатів, при цьому представники більшості своє не бажання підтримати громаду міста мотивували тим, що це політичне питання. Натомість депутат Мукачівської міськради від «Батьківщини» Іван Колядка наголосив: «Це питання, яке стосується всіх жителів Мукачева, тому, що норму в 150 кВт/год. на місяць виконати не можливо, відтак наші громадяни просто переплачуватимуть енергетичним олігархам».
 
Слід також зауважити, що під зверненням вже підписалися понад сто жителів Мукачева. Як відомо, минулого тижня подібне звернення підтримали депутати Хустької міськради, відповідні проекти також зареєстровані в Мукачівській та Перечинській районних радах, готується проект звернення від імені Закарпатської обласної ради.
 
Прес-служба Закарпатської обласної організації партії «ВО «Батьківщина»
 
Категорія: Політика | Переглядів: 611 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Ужгород: Цьогоріч організатори Параду наречених очікують більше 100 учасниць
Сегодня финальный матч Кубка Украины по футболу, в котором встретятся "Таврия" и "Металлург".
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...