«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 16:48:16

Головна » 2010 » Жовтень » 29 » Закарпаття було представлено на Міжнародному екологічному форумі “Довкілля - 2010”



Закарпаття було представлено на Міжнародному екологічному форумі “Довкілля - 2010”
11:09:31
 
У Києві цими днями проходив Міжнародний екологічний форум «Довкілля 2010». У церемонії відкриття взяли участь Перший віце-прем’єр-міністр Андрій Клюєв, Міністр Кабінету Міністрів України, координатор Форуму Анатолій Толстоухов, Міністр охорони навколишнього природного середовища України Микола Злочевський, резидент-координатор системи ООН в Україні Олівер Адам, посли зарубіжних держав в Україні.


У своєму вітальному слові Андрій Клюєв підкреслив важливість проведення Форуму: "Ми маємо зустрічатися частіше в такому складі та працювати ефективніше для розв'язання глобальних екологічних проблем".
На відкритті форуму Міністр охорони навколишнього природного середовища України Микола Злочевський також позитивно відзначив високий рівень учасників Форуму: "Це ознака того, що сучасне українське суспільство робить наголос на екологізації всіх сторін життя". "Ми зібралися тут, щоб плідно попрацювати, обмінятися досвідом, об'єднатися у спільній боротьбі за безпечне довкілля", – зазначив Міністр.
У рамках Форуму відбулися наукові екологічні конференції "Збалансований (сталий) розвиток України – пріоритет національної політики" та "Національна екологічна політика в контексті європейської інтеграції України", міжнародні виставки природоохоронної тематики, круглі столи та бізнес-форум "Соціально-екологічна відповідальність бізнесу – необхідна передумова переходу України до збалансованого (сталого) розвитку". Участь у Форумі взяли вищі посадові особи держави, представники посольств іноземних держав в Україні, державних службовців, академіків НАН України, представники бізнесу та громадськості.
Як повідомили Закарпаття онлайн в управлінні охорони навколишнього природного середовища в Закарпатської області, на цьому поважному заході Закарпаття було представлене Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області. Зокрема, у ході роботи ІІІ Міжнародної виставки "Довкілля 2010", відбулася презентація досягнень та перспектив розвитку природоохоронної справи в області. Відвідувачі виставки цікавилися заповідними об'єктами регіону, розвитком заповідної справи та туристичними маршрутами. Кожен мав змогу отримати корисну інформацію та роздатковий матеріал, який держуправлінням був підготовлений спеціально для виставки.
 
За матеріалами: Закарпаття онлайн
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 545 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Для боротьби зі спекою в офісі винайшли охолоджувачі сідниць
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...