«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 09:52:27

Головна » 2009 » Вересень » 28 » Закарпаття: Директор однієї з шкіл влаштовував секс-оргії та змушував учнів ходити голими



Закарпаття: Директор однієї з шкіл влаштовував секс-оргії та змушував учнів ходити голими
16:35:08
 
Шкільний директор - гей та педофіл - втік від російського правосуддя до Західної України.

 

Колишній шкільний директор з Санкт-Петербурга, якого підозрювали у педофілії, втік від слідства до українського Мукачева. Тепер злочинець, який роками практикував у школі секс-оргії, активізувався в українському сегменті Інтернету.

 

Учні, які постраждали від дій свого "наставника", розшукали його сліди без допомоги з боку правоохоронних органів.

 

50-річного Ігоря Вікторовича Сухарева колишні школярі виявили на сайті знайомств для геїв, де чоловік залишив заповнену анкету. Щоправда, тепер він підписується прізвищем "Іванов".

 

"Живу в Мукачеві. Тут нормального і порядного не знайти. Сподіваюся на Київ, де часто буваю. Щоправда, проїздом. Але готовий і застрягти", - написав він у своїй анкеті та залишив дві фотографії.

 

Фігурант гучної кримінальної справи навіть не переховується і, мабуть, не боїться переслідувань з боку російського суду.

 

Гомосексуаліст цілих 11 років керував педагогічним колективом школи №410 у Пушкіні, і одного разу був викритий. Він дав 11-класникам свій ноутбук для підготовки випускного вечора, ті ж знайшли у вчительському комп'ютері справжній порноархів. На знімках був зображений сам Сухарев в компанії голих юнаків і хлопчиків.

 

Про сексуальні забави директора розповів один з його колишніх учнів. За словами юнака, про педофілію директора знали майже всі, а інші здогадувалися. Досить часто у стінах школи відбувалися оргії. Директор казав колегам, що у нього багато роботи і треба затриматися, а сам готувався до чергової секс-вечірки.

 

Забави зазвичай проходили і в його кабінеті, і в шкільних коридорах. "Сухарев дуже любив демонструвати свої статеві органи. Він практично на кожній зустрічі перекривав перший поверх школи і примушував мене й інших ходити голими коридором. І сам теж ходив голий", - розповів хлопець.

 

"Закінчувалося завжди сексом на підлозі. Сухарев розстилав велику ковдру", - пригадав він.

 

При цьому директор намагався бути обережним, учнів до фотосесій майже не залучав. Як правило, користувався послугами хлопчиків-повій. Школярі теж були, але вкрай рідко. Щоб хлопці погоджувалися, він поїв їх алкоголем.

 

На шкільних виїздах педофіл теж проявляв активність. Сухарев любив їздити на екскурсії, а одного разу, в переказі колишнього учня, "клав в автобусі руку на органи сплячих дітей, коли вони, втомлені, їхали додому".

 

Коли Сухарева спробували покарати, він найняв хорошого адвоката, з яким консультувався перед своїми оргіями. А у липні 2006 року втік в Україну.
 
 
 
Категорія: Таке життя | Переглядів: 580 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
Сегодня финальный матч Кубка Украины по футболу, в котором встретятся "Таврия" и "Металлург".
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
Влюбленная парочка выпала из окна, занимаясь любовью
Мігрантів зобов'язали платити за право працювати в Росії
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...